Üç tane tarayıcım var ama hiç biri çalışmıyor.Sayfa açamıyor boşa bekletiyor.
Tarayıcılarım Çalışmıyor...?
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
bazen firefoxda bunu yapıyor o zaman kaldırıp bilgisayarı duvara çakasım geliyor Allahtan masaüstüde gücüm yetmiyor.bu durumda ben firefoxu kaldırıp yeniden kuruyorum düzeliyor.arada [url="http://www.download.com/Glary-Utilities/3000-2094_4-10508531.html "]Glary Utilities[/url] programıyla temizlik yapmanda iyi olur.
kyliebazen firefoxda bunu yapıyor o zaman kaldırıp bilgisayarı duvara çakasım geliyor Allahtan masaüstüde gücüm yetmiyor.bu durumda ben firefoxu kaldırıp yeniden kuruyorum düzeliyor.arada [url="http://www.download.com/Glary-Utilities/3000-2094_4-10508531.html "]Glary Utilities[/url] programıyla temizlik yapmanda iyi olur.Glary Utilities'i kullanıyorum.Şu an ilk defa tüm tarayıcılarım kitlenmiş durumda.
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 05 Kasım 2008 23:18
Banlandı
5,024 mesaj
sen dediğimi yap kilitlenen tarayıcılarını Your Uninstaller 2008 programıyla kaldır tekrar kur bu bende işe yarıyor sende bir dene.aklıma virüs şüpheside gelmiyor değil bu arada.
kyliesen dediğimi yap kilitlenen tarayıcılarını Your Uninstaller 2008 programıyla kaldır tekrar kur bu bende işe yarıyor sende bir dene.aklıma virüs şüpheside gelmiyor değil bu arada.Hepsini nasıl silerimSpyware Terminator kullanıyorum,taratıyorum hiç bi virüs bulamadı......!Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 05 Kasım 2008 23:40
Banlandı
5,024 mesaj
tarayıcı dediğin İE7,firefox v.s. değil mi önce firefoxun setup'nı indir sonrada tarayıcıların hepsini sil gitsin tekrar kurarsın.
viking20proxy ayarlarına bak,anonim sörf yazılımı kullanıyormusun?İlk defa senden duyuyorum dostum é"Anonim sörf yazılımı"??
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 06 Kasım 2008 19:20
kylietarayıcı dediğin İE7,firefox v.s. değil mi önce firefoxun setup'nı indir sonrada tarayıcıların hepsini sil gitsin tekrar kurarsın.Öncelikle İlgilendiğin için çok é"Teşekkür" ediyorum.Sorun bu gün kendi kendiliğine çözüldü.Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 06 Kasım 2008 19:20