Merhaba,ben kafayı yemek üzereyim artık. Google Chrome kullanıyorum ve sürekli donuyor,eklentileri çöküyor,kapanıyor.Video izlemek istediğimde tamamen yüklemiş olmasına rağmen video kesik kesik,takılarak ilerliyor.Bu sorun sadece chrome'da var sanıyordum,mozillada da aynı sorunu yaşadım.Bilgisayarımı tarattım,virüs çıkmadı.E özellikleri de fena değil bilgisayarımın.Ben neden bu sorunları yaşıyorum?Nasıl düzeltebilirim?
Tarayıcıların sürekli donması
Yardımcı(Çözücü) yazılımlar yoksa PC.nizde olabilir. Onları tamamlarsanız düzelmesi gerekir.
Hayır C Cleaner temizleyici, çözücü değil. Benim bahsettiğim' K- Lite Codec Pack ' gibi yazılımlar.
Maalesef bütün tarayıcılar zaman zaman donabiliyor. Öncelikle bilgisayarınıza çöp dosyaları ve kayıt defteri hatalarını temizleyebileceğiniz bir programla bakım yapmanızı öneririm. Daha sonra yan uygulamalarınızı özellikle de Flash Player'ı güncelleyin. Sorun devam ederse eklenti kullanıyorsanız eklentilerden de kaynaklanabilir. Şüphelendiğiniz eklentileri ve fazla kullanmadıklarınızı devre dışı bırakarak deneyin. Böylece hangisinin sorun yarattığını bulabilirsiniz.
Sorun devam ediyorsa bilgisayarınızdaki herhangi bir programın fazla sistem kaynağı kullanmasından da olabilir. Arka planda çalışan gereksiz programları kapatabilirsiniz.
Hâlâ daha sorun varsa tarayıcıyı tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yapmak en iyisi.