masaüstünden sonra sıra tarayıcıda....
Tarayıcınız nasıl gözüküyor?
Fatturohoo.gitmez bu böyle
5 tarayıcım var, bir çok da skin denedim. Hiç biri normal halleri gibi iyi değiller gibi geliyor.
Ben genel olarak entegre şeyleri seviyorum. Yani işletim sisteminde tamamen ayrı bir parça gibi görünmeyecek. Bu yüzdendir ki, Office 2007'ye ısınamadım (ha, Ribbon çok güzel o ayrı) ya da ne bileyim böyle kendi başlık çubuğu olan Winamp'tır şudur budur.
benim kullandığım opera 9.50'nin standart arayüzü. renk düzeni olaraksa "mor" seçili(windows pencere kenarları ve masaüstü arka plan rengide. fark sadece speeddial resminde...
office 2007 benim içinde zor oldu, ta ki siyah renk düzenine geçene kadar.
standartların yeri tabiki başka. zira onların arkasında bir tasarım ekibi var.
Her istediğim özelliği sonunda tek bir tarayıcıda birleştirebildim. Yine tabi ki sevmediğim bir kaç şeye katlanıyorum ama şuan Firefox kullanıyorum. Aslında 1 saat önce yükledim.
Buyrun beğenizine sunuyorum.
firefox olduğunu demesen chrome sanardım..
Yaşar TunaHer istediğim özelliği sonunda tek bir tarayıcıda birleştirebildim. Yine tabi ki sevmediğim bir kaç şeye katlanıyorum ama şuan Firefox kullanıyorum. Aslında 1 saat önce yükledim.
Ama Firefox simgesini sevmiyorum. Sayfa başlığını silebiliyorum ama simge üzerine biraz daha araştırma yapsam iyi olacak sanırım. Yoksa çok rahatsız hissedicem kendimi :D
Opera standart ayarlarıyla kullanıyorum.Gördüğünüz gibi reklamları rahatlıkla engelliyor.Bu arada forumun fondaki açık mavi renk olayı gayet güzel olmuş.
Evet simgeyide değiştirmenin yolunu buldum. Mutlu ve de gururluyum. Bu arada evet mavi güzel oturmuş.
bu temayı "altın" renk düzeni ile denemelisin. o zaman ahşap gibi duruyor..
JADEXArkadaşlar tema süper bencede indirin
http://my.opera.com/Tamil/blog/h ... ail-images-in-opera
speeddial i bu şekle sokmakta iyi oluyor ama bir de şeffaf olsalar daha hoş durur.