ARkadaşlar ben internet tarifemi limitsize gecirmek istiyorum ama nette bir sayfa gordum tam emin değilim ama sanırım turktelekomun sayfası...
bu sayfadan tarife değişikliği için basvursam olur mu acaba ??
daha once basvuran varsa veya benzer yolla basvuran varsa lutfen olup olmayacağı hakkında beni bilgilendirsin
şimdiden yardımlarınız için tşk
not: olursa şimdi basvurucam msj goren olursa lutfen cvp yazsın
Tarife değişikliği..
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
411 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj
evet bende sınırsınz yaptırıcam kotayı...
OP Yıllanmış Üye
411 mesaj
erdem187evet bende sınırsınz yaptırıcam kotayı...Nette arastırdım biraz kimisi telefondan sınırsıza gecilebileceğini yazıyor kimisi illaha turk telekoma gidilmesi gerektiğini... ama en can alıcı nokta pek cok kişiye ( hatta hepsine ) ilk ay faturanın 80 ytl gelmiş olması turk telekom sınırlı ve sınırsızın ( basvurunun yapıldıgı ay )parasını birden alıyormuş yanı 30 +50 = 80 ytl
turk telekom ne diyelim her sey beklenir Telekom
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
mustafarslan35ikisininde parasını alıyor olamazlar, bence o arkadaşlar başvuru yaptıkları ay direk kotasıza gectiklerini sanıp abanmışlardır download'a o kotaya girmiştir. cunku başvuru yapılınca küt diye kotasıza gecmez tarife, o ay yine kotalı normal devam eder bir sonraki ay kotasız olur.erdem187evet bende sınırsınz yaptırıcam kotayı...Nette arastırdım biraz kimisi telefondan sınırsıza gecilebileceğini yazıyor kimisi illaha turk telekoma gidilmesi gerektiğini... ama en can alıcı nokta pek cok kişiye ( hatta hepsine ) ilk ay faturanın 80 ytl gelmiş olması turk telekom sınırlı ve sınırsızın ( basvurunun yapıldıgı ay )parasını birden alıyormuş yanı 30 +50 = 80 ytl
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
elaziglimustafarslan35ikisininde parasını alıyor olamazlar, bence o arkadaşlar başvuru yaptıkları ay direk kotasıza gectiklerini sanıp abanmışlardır download'a o kotaya girmiştir. cunku başvuru yapılınca küt diye kotasıza gecmez tarife, o ay yine kotalı normal devam eder bir sonraki ay kotasız olur.erdem187evet bende sınırsınz yaptırıcam kotayı...Nette arastırdım biraz kimisi telefondan sınırsıza gecilebileceğini yazıyor kimisi illaha turk telekoma gidilmesi gerektiğini... ama en can alıcı nokta pek cok kişiye ( hatta hepsine ) ilk ay faturanın 80 ytl gelmiş olması turk telekom sınırlı ve sınırsızın ( basvurunun yapıldıgı ay )parasını birden alıyormuş yanı 30 +50 = 80 ytl
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj
bende sınırlıdan sınırsıza geçtim ama öyle bi olay olmadı. bi sonraki ay 50ytl geldi. ve küt diye geçti kotasıza..
OP Yıllanmış Üye
411 mesaj
ARkadaşlar bir turlu soruma yanıt alamadım ama olsun...
bu adres uzerinden başvurdum bakalım neler olacak gelişmeleri aynen buraya yazarım eğer ucret falan talep etmezlerse artık kimsenin turk telekoma kadar gitmesine gerek kalmaz
not: biraz masraf var sanırım telefon sahibinin nufus cuzdanı fotokopisini fakslamamı istiyorlar galiba izmir nere istanbul nere cozum ortagı dediğin musterinin hemen yanında olur