Tarife geçişi-Acele yardım gerekli

vandal59
24-07-2009, 22:17   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
73 mesaj

Arkadaşlar konunu yeri yanlış farkındayım ancak bu konuya uygu forum bulamadım , yetkili arkadşlar uygun yere taşırsa sevinirim.Soruma geçiyorum.

Ben biri adsl 4 gb litimli paket kullanıyorum fakat , hiçbirşey indirmediğim halde kota 5-6 GB oluyor heray

bende bunun üzerine sınırsız tarifeye geçmek istiyorum fakat orda da 24 ay taahhüt istiyorlar.

Taahhüt yapamam çünki heran taşınma ihtimalimiz oldugu gibi taşınamama ihtimlimizde var. Tam anlamıyla arada kaldım yani .

Ben diyoırumki taahhütlü olarak limitsiz tarfiye geçsem , taşındığımda aynı internet bağlantımı taşındıgımız yerdeki telefon numarama aktaramaz mıyım internet bağlantımı kapatıp , tekrar bağlatmak yerine ?

YAda birşekilde bu taahüt maddesini koydurtmama şansım varmı ?

Dipnot: 45ytllik snıırsız pakete geçmek niyetindeyim)

ErKaN-23
24-07-2009, 22:34   |  #2  
ErKaN-23 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
931 mesaj

bunu en sağlıklı bir şekilde öğrenmenin yolu ttnet müşteri hizmetlerini aramak ama benim bildiğim 24 aylık taahhüt varsa taşındığın zaman başka bir numaraya aktarabilirsin

vandal59
24-07-2009, 22:37   |  #3  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
73 mesaj

İnşşallah öyleir.

bu arada biri kullanıyorum :)

uGuR.uK
24-07-2009, 23:53   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

taahhütte mevcut hattı yeni yere aktarabiliyorsun diye biliyorum, ayrıca biri'yi bilmem ama ttnet'te öyle taahattüt falan yok, ben tarifemi değiştircem diyorsun "internet işlem merkezi"ne, onay butouna bastığın anda 30 saniye içinde tarifen tak diye değişiyor istediğine.

Erhan Tiryakioğlu
27-07-2009, 00:00   |  #5  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Ben Şahsen taahhütsüz TTNET Sınırsız 1024 Kullanıyorum ama modem almadım Modemi Farklı yerden Aldım Zyxel 4 Portlu Aldım Yani Senin Modemin Varsa TTnet Taahhütsüz Edinebilirsin Şahsen Ben 8 mbit'e Geçmeyi Düşünüorum Ama Kaç Lira Üstüne Para Ödeyeceğimi Pek Bilmiom Az Bir Miktarsa Öderim Sanırım... Ancak BİRİ İnternet'nin Böyle Tarifesi Varsa Onada Geçebilirsin...

Resim Koymamda Kesinlikle Bir Reklam İçin Değil Konuyu Renklendirmek İçin Koyuyorum

Saygılarımla...