Saat oldu 00.00 canım çok sıkıldı bir tartışma konusu bulsakta tartışsak nasıl olur :D :O
Yanlış anlamayın dalga geçmek amaçlı söylemiyorum..
Saat oldu 00.00 canım çok sıkıldı bir tartışma konusu bulsakta tartışsak nasıl olur :D :O
Yanlış anlamayın dalga geçmek amaçlı söylemiyorum..
canım sıkıldı tartışalım vayy be (: bu saatte yapılacak en güzel şey kordona inip Kokoreç yemek olsa gerek :)
off kokoreç aman tanrım :O ayıp değil mi söylüyosun şimdi bunu :D:D
:D Birazdan öyle yapıcam da ondan
böyle bir konu hatırlıyorum sanki chip de epey bi konuşulmuştu en azından sabah edersin .. :)
zebranın çizgileri siyah üzerine beyaz mı beyaz üzerine siyahmıdır ??
böüüğ iğrençsiniz gece gece haa :) ne kokoreci saat 00.12 olmuş
ama şimdi bi nargileye hayır demezdim tam vakti :)
yeminle herkes 12 den wuruyor :D
e2008böyle bir konu hatırlıyorum sanki chip de epey bi konuşulmuştu en azından sabah edersin .. :)Madagaskar filminden öğrendim beyaz üstü siyahmış hahahahahazebranın çizgileri siyah üzerine beyaz mı beyaz üzerine siyahmıdır ??
:) dogru ya orda bi sahnede geçiyordu sanırım. ama canı sıkılan sensin başka konu bul o zaman :)
tmm söylüyorum tartışma değil sadece merak sizce çift çekirdek ekran kartları sizce neden çok ses çıkartıyor?
gerçekten tartışılır bi konu size iyi tartışmalar
e2008gerçekten tartışılır bi konu size iyi tartışUyuyosunz sanırım..
öncelikle onlar çift çekirdek değil çift GPU, çift çekirdek olması için 4 GPU'lu olması gerek hatta amd'nin yakın zaman böyle bir projesi var gibi duyumlar alıyoruz,
gelelim neden sıcak olduğuna çünkü çift GPU daha fazla ısı demek tek GPU'Ya göre o yüzden fanlar kartı soğutabilmek için haliyle daha hızlı çalışıyor ve bu orantıda ses artıyor.
eğer üzerinde çift fan varsa herhalde fazla ses çıkarır
ahmet79öncelikle onlar çift çekirdek değil çift GPU, çift çekirdek olması için 4 GPU'lu olması gerek hatta amd'nin yakın zaman böyle bir projesi var gibi duyumlar alıyoruz,Anlamadim ..... Konular karismis olabilir mi?gelelim neden sıcak olduğuna çünkü çift GPU daha fazla ısı demek tek GPU'Ya göre o yüzden fanlar kartı soğutabilmek için haliyle daha hızlı çalışıyor ve bu orantıda ses artıyor.
Ekran kartı çok ses yapıyorsa fanla ilgili sıkıntı var demektir.
Fanla ilgili sıkıntılarda ise ya fan zor dönüyordur. Ya da çok hızlı döndügünden dolayı ses oluşturuyordur.
Çözüm ise ya yaglayacaksın ya da yeni bir ekran kartı fanı alacaksın. Tabi pahalı ve kaliteli olanlardan. Yoksa ses sorunu devam eder.
TBCMagicAnlamadim ..... Konular karismis olabilir mi?zaten şaşardım anlasaydın
kokoreçi yiyemedim ne yazıkki leech ne dediysen artık (: Dükkanı kapattım qidip eve uyumakla yetindim :D
ahmet79zaten şaşardım anlasaydınYine anlamadim ......
leechtmm söylüyorum tartışma değil sadece merak sizce çift çekirdek ekran kartları sizce neden çok ses çıkartıyor?TBCMagic;konuyu açan arkadaş bu soruyu sordu bende bu soruyu yanıtlamaya çalıştım verdiğim cevapta, umarım şimdi anlamışsındır
ahmet79TBCMagic;Bak, ben bunu bilmiyordumkonuyu açan arkadaş bu soruyu sordu bende bu soruyu yanıtlamaya çalıştım verdiğim cevapta, umarım şimdi anlamışsındır
Ileri, geri yaptim (bu konuda). Ilgisiz bir cevap yazacagini düsünmemistim. Kendi kendime düsündüm: "Acaba arkadas yanlislikla baska konunun cevabini buraya mi yazdi ...????"
Evet, soruyu SONUNDA görebildim. Kokorec'lerin arasina girmis :)
Ara sira önüme kocaman bir FENER dikmen gerekiyor! :)
Son Düzenleme: Gone ~ 23 Nisan 2009 00:25
bunlar doğal şöyler ayrıntılara takılmayalım ne demiş atalarımız ayağını yorganına göre uzat:):):D
DaRWeLLböüüğ iğrençsiniz gece gece haa :) ne kokoreci saat 00.12 olmuşözellikle elmalı olanı tercihimdir
ama şimdi bi nargileye hayır demezdim tam vakti :)
TBCMagicBak, ben bunu bilmiyordumHaklısın bu kadar değişik cevapların arasında bende görmezdim herhalde, o yüzden dedim zaten şaşardım diye neyse sağlık olsun kardeşIleri, geri yaptim (bu konuda). Ilgisiz bir cevap yazacagini düsünmemistim. Kendi kendime düsündüm: "Acaba arkadas yanlislikla baska konunun cevabini buraya mi yazdi ...????"
Evet, soruyu SONUNDA görebildim. Kokorec'lerin arasina girmis :)
Ara sira önüme kocaman bir FENER dikmen gerekiyor! :)
ahmet79Haklısın bu kadar değişik cevapların arasında bende görmezdim herhalde, o yüzden dedim zaten şaşardım diye neyse sağlık olsun kardeşBenden kaynaklandigini düsünmüstüm. Kac kere ileri-geri yapmistim. :) Sanirim mesajlarin harflerini tek tek okuyarak / sayarak hareket etmem gerekiyor. ;)Istersen bana yeni bir PC önerebilirsin; Düzgün sekilde "Text-to-Speech" desteklesin yeter ....