hızlı başlat zaten 7 de mevcut ben kullanıyorum ama varsayılan olarak etkin değil kullanmak isteyen arkadaşlar içinSelçuk İslamoğluVista'ya göre sevmediğim yanları var tabii...Örneğin, tam ekran genişlettiğim bir pencerenin arkadaki şeffaflığı Vista gibi kapatmaması (inşallah buna bir seçim koyarlar en azından) gibi veya Hızlı Başlat'ı özleyeceğim.
Bunun dışında mükemmel bir Windows...
Sevdiğim yanları:
Düşük performanslı PC'lerde Vista'ya göre daha iyi (ör: Laptopum) daha az ısınıyor ve Search Indexing işlemini ilk başta yapmak yerine zaman yaydığı için ilk izlenim en azından böyle. Yüksek performanslı PC'lerde (Masaüstüm) bu fark açıkçası (varsa) pek de belirgin değil.
Son açtığımız belgeler artık programa göre ayrı ayrı çıkıyor. Acayip hızlandırdı işlerimi.
Aero Peek ve önizlemeler süper ötesi.
görev çubuğunda boş bir alana sağ tıklayıp araç çubukları yeni araç yolunu izleyin
dosaya kısmına %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch yazıp klasör seç deyin hepsi bu
ilk başta biraz sıkışık ve okla açılır şekilde çıkacak kilidi kaldırıp istediğiniz gibi açabilirsiniz
ekleme:ayrıca vistadan aşina olduğumuz masaüstünü göster ve flip3d butonlarıda otomatikman belirecek