Arkadaşlar siz olsanız nintendo ds mi psp mi alırdız.
taşınılabilir oyun konsolları
PSP daha iyi. Nintendo'nun oyunları çok çocuksu ve basit oyunlar gibi görünüyor.
Nintendo DSi'nin de oldukça hoş oyunları var ama. Final fantasy, pokemon serileri, bir ton macera oyunu (ki çoğu ds oyunu diğer konsollar için çıkmamasına rağmen, diğer konsollarda oynanan yine çoğu oyunun ds sürümleri de mevcut) bulunuyor. XL serisinin ekranı da dev gibi ve ek olarak dokunmatik özelliği de mevcut. Dahili olarak çift kamera desteği de vardı sanıyorsam. Şu an çıktı mı bilmiyorum ama bir eklenti ile de dönüştürme yapmadan direkt olarak avi oynatma desteği de olacakmış (bunlar psp'den tamamen farklı yönleri). Yani demem o ki, bu kadar çok konsol satmışsa Nintendo; bir marifeti vardır ;)
Ben de psp ince kullanıcısıyım bu arada. Ama dsi'leri merak da etmiyor değilim hani ;)
dual-screen bana pek iyi bi ozellik gelmio hangi ekranda oynuoz belli deil 2 kamera var hos ozellik ama vga kamera bi dokunmatik olmasi nintendo ds xl nin bi ekrani psp-3000 ekrani kadar bence serinin en basarilisi nintendo 3ds olur oda sirf 3d efekler yaptigi icin ama aslinda bende merak ediyorum ama su an en iyisinin psp go olduguna inaniyorum
Denemek lazım denk gelince aslında. eBay'dan uygun birşey denk gelirse edinmeyi planlıyorum şahsen ;) SD kartlı olduğundan DS'ler, hem kartları yarı yarıya ucuz sony'den, hem de boyutlar çok daha fazla. Şu an 8gb orjinal sony kartımla (ki çakma orjinallerinden değil, zamanında 140 lira vermiştim) düzgün 5-6 oyun attığımda yer bitiyor. Dsi olursa 40-50 oyun atabilirim aynı anda (en azından böyle ümit ediyorum).
PSP Go'yu ben sevmedim açıkcası. İlk kez psp alınacaksa alışılabilinir ama ben 2000 ve 3000'lerin tuş yerleşimlerine (özellikle joystik tuşuna ve R/L tuşlarının elime tam oturmasına) alışkınım. Go'nun yapısı çok acayip geldi, biraz daha ufalan ekranıyla da fazlasıyla yeni nesil Cep telefonlarınıa benzettim kaydırmalı kapaklılara. Hız ve ekran kalitesi tartışılmaz oranda iyi tabi 3000'lerden.
Bu konsol işleri cidden %100 tercih meselesi. Birimizin bayıldığı, öbürüne iğrenç gelebiliyor ;)
psp 3000 artik iyi bisi deil tus yerleri fark etmez zaten o konudada go iyi sanki iki saat umd tasimak hosuma gidio artik oyle bisi kalmaz ekran disinda go 3000 guzel ama dahili hafiza yok hiz dusuk micro sticki buyuk tercihten cok mantik meselesi ilk tercihim 3000 di mantik yerini buldu bende go yu aldim
Kesinlikle Psp almalısın. Oyun arşivi oldukça geniş.