il dışındaki kız arkadaşıma nasıl bir süpriz yapabilirim sizce. benden çok uzakta çiçek göndereyim dedim ama siteler onun bulunduğu yere çiçek göndermiyormuş . başka ne yapabilirim sizce . her fikre açığız . değerli yorumlarınızı esirgemeyiniz
tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar
istiridye inci kolye setleri var açıkcası ben vazgeçtim almaktan ama belki sen ilgilenirsin
içine hediye notu da koyup kargoyla göndeririyorlar nette araştır bulursun dediğimi
benim vazgeçme sebebim şikayet var.comda bir kişi şikayet etmiş benim incim dikdörtgen çıktı diye ben bu yüzden vazgeçtim
araştırırken birde polar kaşkol buldum üzerine taşlarla isimlerinizin baş harflerini yazıyorlar arasına da kalp :)
istiridye inci 39'dan başlıyor altın kaplama olanlarıyla beraber 300'e kadar var
kaşkolda 25 lira hediye denizinde vardı galiba
bende daha karar veremedim ne alacağıma yaratıcı fikirleri olursa burda paylaşsın arkadaşlar
sağol dostum. başka fikri olan varsa bekliyorum arkadaşlar
hangi burcdansa onun kolyesini,veya madalyonunu...vs kargo,posta ile gönderebilirsin.Eko.durumun çok iyiyse bankadan alacağın hediye çeki gönderip ,onun kendi arzu ettiği,ihtiyacı olan bir şeyi almasını sağlayabilirsin.
Sevgilinize en özel hediyeler,
https://www.chip.com.tr/konu/sevg ... ediyeler_17996.html