arkadaşlar bilgisayarıma tazebama.dll diye bir virüs musallat oldu yapacağım her şeyi engelliyo lütfen bana bir fikir verin şimdiden teşekkürler
tazebama.dll (ACİL)
bu virüsü biliyorum genelde ofis programları gibi programları etkiliyor öncelikle görev yöneticisinden işlemler bölümünden tazebama.dll bulup işlemi sonlardırman lazım sonra iyibir virüs programıyla (kaspersky tavsiyem) virüs bulunan dosyayı ve bilgisayarı tarattırırsın muhtemelen virüsü temizler
Virüs programı ile silmeyi dene.
Virüs adıda güzelmiş. :D
görev yöneticisi işlemlerde tazebama gözükmüo virüs programı yüklemeye çalıştığımda pc resetlenior
ben eset nod32 kullanıyordum dün süresi bitti yeni virüs programı kuramıyorum orjinal yazılım dahil hiç bir setup yapamıyorum
Eğer çözüm bulamazsan format atcan mecbur.
Banada bu virüs bulaştı.Sürekli tazemabe.dll hata raporu gönderme hatası çıkıyor.Komşunun flash belleğinde vardı ordan gelmişti.O zamanlar kaspersky vardı şimdi süresi doldu.Ve yüklenmiyor şimdi lisans ahahtarı istiyor.Nod 32 yükledim bütün exeleri virüs buluyor sıradan geçiriyor bütün exeler silinsin mi silinmesin mi diye soruyor.Format atıcam tek çare galiba.