"TBMM'de küfürlü kavga"

Banned
04-06-2008, 10:54   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
206 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

TBMM Genel Kurulu’nda, AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin, “zeka kırıntısından yoksun”, “ahlaksız” şeklindeki ifadeleri iktidar ile muhalefet arasında sert tartışmalara ve küfürleşmelere yol açtı. Muhalefet sıralarından Canikli’ye yönelik, “E....oğlu” küfürleri ise bu kez AKP’lileri kızdırdı.
TBMM Genel Kurulu’nda, dinlenme iddialarına karşı “Meclis Araştırma” önergesinin, gündemin ön sıralarına alınmasına ilişkin AKP Grubu önerisinin görüşmeleri sürüyor.

Öneriye karşı söz alan Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in, hükümete yönelik eleştirileri Genel Kurul’da gerginliğe neden oldu. Genç, eski Bolu valisinin alevi olduğu için görevden alındığını savunarak, Tunceli’ye de bu gerekçelerle yatırım yapılmadığı iddialarında bulundu.

-"BEBECAN’IN EŞİ ADAMLARIN KOLUNU TUTUYOR"-

Genç’in, Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile ilgili sözleri ise Genel Kurul’da tansiyonu yükseltti. Genç, Bakan Babacan’ı eleştirirken, “Dışişleri Bakanınız 'Bebecan'ın eşinin başı türbanlı ama yurtdışına gidince yabancı adamların da kolunu tutuyor” sözleri AKP sıralarından sert sözler ve küfürlerle karşılık buldu.

-"AKIL KIRINTISINDAN YOKSUN"-

Kürsüye gelen AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin, Genç’in sözlerinin, “Akıl kırıntısından yoksun ve ahlaksızca” olduğu yorumunu yapması Genel Kurul’da sert tartışmalara yol açtı.

-"E...OĞLU, YANCI, YALAN KONUŞUYORSUN"-

Canikli’nin, Genç’in iddialarına yanıt verirken, “Atamalar usulüne göre yapılır. Bunlar hükümete yönelik çok ağır ithamlardır. Geçmişte böyle ahlaksızca atamalar yapılmıştır. Akıl kırıntısından yoksun sarf edilen bu sözler bu ithamlar kabul edilemez” dedi. Bunun üzerine CHP, MHP ve DSP’liler sert tepki gösterdi. Muhalefet milletvekilleri Canikli’nin sözleri üzerine, “E....Oğlu, terbiyesiz, yancı, yalan konuşuyorsun” şeklinde karşılık verdi. Muhalefet sıralarından gelen küfürler bu kez AKP’lileri kızdırdı. Bazı AKP’li milletvekilleri oturdukları yerden kalkarak, muhalefet sıralarına doğru yürümek istedi. Bunun üzerine Meclis Başkanvekili Eyüp Cenap Gülpınar, oturuma ara verdi. Görüşmeler verilen aradan sonra devam edecek.

ANKA

kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=78287&cat=110&dt=2008/06/04

Banned
04-06-2008, 11:04   |  #2  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
206 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

İlk yorumu ben yapayım...

Hepinize tavsiyemdir hergün TRT 3 ü izleyin komedi dizisi gibi vekillerimiz çocuk gibi kavga ediyor.Sonrada 7-8 milyar maaşı alıp afiyetle yiyor.İşçiye memura emekliye gelince para yok diyorlar %5-6 zam yapıyorlar kendilerine gelince %30-%40 zam para var ama asıla değil vekile var.

Bu nasıl düzendir anlamadım nasıl oluyorda asıl yani vatandaş VEKİLİNDEN az kazanabiliyor.Bunun başka bir örneği varmıdır.

A dan Z ye her şeye %100 - %200 zam geliyor enflasyon %10 çıkıyor.Yani millete kör muamelesi yapılıyor.

Yani deniyor ki onların gözleri vardır görmezler , kulakları vardır duymazlar...

Ben asil olarak vekilimden mecliste çocuk gibi kavga etmesini değil benim sorunlarımı tartışmasını ve çözüm bulmasını istiyorum...

Son Düzenleme: seanpaul18 ~ 04 Haziran 2008 11:51
emre__
04-06-2008, 11:11   |  #3  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

KPSS kursunda TBMM yi işliyoruz vatandaşlıkta bizimkilerin yaptıklarıyla anayasa da yazılanlar arasında hiç bi benzerlik (en son maaşlarını inceledeik en yüksek devlet memurundan yükesek olamaz diye en yüksek memur meclis te çalışan hükümetin getirdiği adam onun maaşına zam yapınca kendilerinede otomatikman zam geliyomuş )

Reborn91
04-06-2008, 11:52   |  #4  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Ahahahah yenimi gordunuz??
Aksiyon filmi mi istiyorsunuz???

Ya da +18 bir film??

Canınız mı sıkıldı...

Birazcık argo kelimelerle dolu bir filmle egonuzu rahatlatmakmı istiyorsunuz??

İşte size çözüm..


TBMM TV ! Dünyanın ilk meclik kaynaklı Aksiyon kanalı !