program ekle kaldır windows bileşenlerini ekle kaldırdan media player'i kaldırmak istedim. bunun için xp cd si gerekti bende sürücüye xp cd sini taktım windows bileşenlerini ekle kaldır'da bazı bileşenleri kaldırıp ekledim ve sonunda bilgisayar ilk açıldığında tcpvcs.exe ve snmp.exe adlı iki program çalışıyor. bunu görev yöneticisine baktığımda görebiliyorum. bu iki program daha önceden ilk açılışta çalışmıyordu yani görev yöneticisinde görünmüyordu. bunu önlemenin bir yolu varmıdır acaba? yani bu exe ilk açılışta çalışmasın
tcpsvcs.exe ve snmp.exe sorunu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
260 mesaj
Son Düzenleme: setare ~ 17 Şubat 2009 21:37
OP Yıllanmış Üye
260 mesaj
pardon onları da kaldır demişsiniz yaptım ama tcpsvcs.exe duruyor.
Doğru yapmışsın ama tcpsvcs.exe nin kaynağını tam olarak hatırlamıyorum bide şu resimdeki işareti kaldırmayı dene dene
ayrıca bu foruma resim eklemek istersen vermiş olduğun linkin basına ve sonuna aşağıdaki kodu eklersen resmi tıklamadan görebiliriz.
Son Düzenleme: Mustafa Deniz ~ 18 Şubat 2009 09:45
OP Yıllanmış Üye
260 mesaj
DEMUDoğru yapmışsın ama tcpsvcs.exe nin kaynağını tam olarak hatırlamıyorum bide şu resimdeki işareti kaldırmayı dene deneDediğinizi yaptıktan sonra tcpsvcs.exe de görev yöneticisinde görünmüyor artık. tekrardan teşekkürler.ayrıca bu foruma resim eklemek istersen vermiş olduğun linkin basına ve sonuna aşağıdaki kodu eklersen resmi tıklamadan görebiliriz.