arkadaşlar ben tek bir dvd içine win 7'nin 2, 3 ya da 4 tane sürümünü yüklemek istiyorum yani format cdsi olacak ama taktığımda seçenek olarak çıkacak nasıl yapabilirim bir fikriniz varmı
Tek dvd ye birden fazla işletim sistemi kurma
Aslında tek diske kuramazsın 2 yerel diske farklı işletim sistemi kurabilirsin. (C: ve D: ' ye) Ben bir ara böyle yapmıştım ama ben yapmamıştım bilgisayarcı yapmıştı. Onların farklı bir yükleme stilleri var sanırım. Tavsiyem işi riske atmaman ve bu işi bilgisayarcıya yaptırman. Bu arada bilgisayarda 2 işletim sistemi olunca aşırı kasıyo. Bu yüzden ben birini kaldırdım. :)
Bide birşey soracaktım sana ben bu sitede yeni konu nasıl açılıyor acaba?
elinde bir Windows 7 ıso dosyası varsa veya yükleme cdsi varsa Sources klasörü içinde ei.cfg dosyasını sil kurulum sırasında Windows 7 nin bütün sürümleri seçenek olarak çıkacaktır.
Konu başlat yazan yere tıkla yeni konu ya tıkla açılan bölümde açmak istediğin konuyu yaz ve yeni konu başlata tıkla bu kadar
elinde bir Windows 7 ıso dosyası varsa veya yükleme cdsi varsa Sources klasörü içinde ei.cfg dosyasını sil kurulum sırasında Windows 7 nin bütün sürümleri seçenek olarak çıkacaktır.o dosyayı silmek sorun yaratmaz değil mi? aynı işlem win 8 içinde olabilir mi?Konu başlat yazan yere tıkla yeni konu ya tıkla açılan bölümde açmak istediğin konuyu yaz ve yeni konu başlata tıkla bu