Merhaba ben kıbrısta öğrenciyim evde wdsl şeklinde sanırım internet kullanıyoruz.bu internet satılan yerlerden süreli olarak kullanıcı adı ve şifreli olarak alınabiliyor ve modeme bunlar girildikten sonra çalısıyor süre bitince internet kesiliyor.benim sormak istediğim konu ise şu,biz bu şifreyi kullanıcı adını girdiğimiz modemi evin içerisinde bir kabloya bağlayarak çalıstırıyoruz ama 3 kişi olduğumuz için yetmıyor internet bende acaba bu kabloya 2 adet modem bağlayıp 2 adet kullanıcı adı ve şifre satın alsak olurmu diyorum sizce olur mu?
ona göre suan türkiyedeyim eski modemimi götüreceğim olabilir derseniz.Modemim belkin marka wifi özellikli bir modemdir.
tek hatta 2 modem bağlamak
sinyal ile ilgili bi sıkıntım yok interneti 3 kişi kullanıyoruz yetmiyor.birazda oranın fiyat ve hız acısından çok kötü olduğu içiin yüksek hızlarda satın alamıyoruz
Modemin adsl girişine takılan bir kablo var evde onu takınca modeme şifre giriliyor ve çalışıyor.o kablonun ucunu çoğaltsak bir aparat ile acaba olmaz mı
iki modem takıp ikisinede ayrı kullanıcı ve şifre girip 2 ayrı internetimiz olsa