[url=../kisisel/149166/]evolution35[/url]
opera sana para verip reklam mı yaptırıyor. bu ne böyle övmeler indirme linkleri falan.
1- operanın turbosu eski pclere göre iyi olabilir fakat benim için çok dandik birşey
2- opera butonu yer imleri çubuğunu açtığında anlamını yitiriyor.
3- yer imleri çubuğunu sekme çubuğunun altına indirmek istiyorum ki en üstteki klasik çubuk gitsin. opera butonu da office 2007 gibi anlamlı olsun. ama öyle bir şansımız yok.
4- sekme düğmeleri çok kalın ve onları mouse un orta tuşuyla kapatmak isterken yanlışlıkla alt tarafına tıklarsan sekmeler görüntülü hale geliyor. benim istediğim o mu .HAYIR
5- internet sayfaları tam yüklenmediği anda eğer girdiğin sitede çok fazla resim (reklam, küçük resimler) bulunuyorsa, operanın hepsini "resim" yazılı bir hale getiriyor.güzelim site tasarımının içine ediyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor.
6- siteye bağlanamama gibi bir problemle karşılaştım ve o sırada internetimde yoğunluk sıfır dı (görev yöneticisi ağ kullanımı %0)
7- operanın peacekeeper ve sunspider testlerinden yüksek performans alınması kullandığımız siteden maksimum performansı alacağımız anlamına gelmiyor (pc yi kastırma bakımından)
8- tarayıcıyı başlatma hızı ie 8 den beter
bana kalırsa en hızlısı chromedur. açılış hızı bakımından sadelik bakımından. ama hızlı oluşu stabil anlamına gelmiyor. chrome shockwave flash için kendi çapında işlem gücü harcattığı için pc de yavaşlamaya neden olur.. opera da ben hızlıyım ama size göstermemeye çalışıyorum diyor. chrome hızlı oluşunu bir şekilde gösteriyor fakat opera bunu bile yapamıyor.
benim tercihim firefox. gerek bellek kullanımı olsun gerek eklentileri olsun, gerek stabil olması bakımından en iyisi firefoxtur