Teknoloji için Sosyal Paylaşım Platformu

injizz
11-10-2011, 20:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar.Teknoloji dünyasında ki ilginç haberleri paylaşıp tartışabileceğimiz birbirimizi arkadaş olarak ekleyip sohbet edebileceğimiz ve daha bir çok özelliği olan bir sosyal paylaşım platformu kurdum.Bu sitenin bizi bir araya getireceğine inanıyorum.Teknoloji hakkında herşeyi konuşup tartışıcaz.Güzel olacağına inanıyorum.Çok konuşmadan size siteyi göstereyim

Site : http://www.appmaster.tk Daha fazlası için gelin kendiniz göz atın.Çevrenizde ki teknoloji meraklılarınıda siteye davet edebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar :)

Son Düzenleme: Andaç Işık ~ 12 Ekim 2011 16:10
injizz
11-10-2011, 21:57   |  #2  
OP Taze Üye
1 mesaj

Beğenmediniz mi arkadaşlar ?Tek başıma paylaşım yapmamı beklemiyorsunuz her halde , siteye sizde üye olucaksınız beraber yürütücez yoksa olmaz.

cbilgen13
11-10-2011, 22:02   |  #3  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

tam bahsettiğin gibi bir sitedeyiz zaten yani CHIP'te..senin hazırladığın sayfayı buradan daha cazip kılacak ne özelliği var... artılarını bize göster ki bizde değerlendirelim sitene üye olalım..

injizz
11-10-2011, 22:36   |  #4  
OP Taze Üye
1 mesaj

Burası bir forum benim kurduğum sitesi bir sosyal paylaşım platformu.Zaten kategorileri farklı bu birincisi.İkincisi ise bu kurduğum sitede insanlar birbirine daha yakın ulaşıp iletişim kurabilmekte.Üçüncüsü siteyi kullanmanın bizim yararımıza olacağını düşünüyorum.Herkesin kendi fikri gelmek istemiyosan gelmezsin ama eminim orda 15-20 bin üye olduğunu görseydin siteye üye olurdun.Neyse fazla uzatmayayım.Artılarını görmen için siteye üye olabilirsin.

Andaç Işık
12-10-2011, 16:13   |  #5  
Andaç Işık avatarı
Yıllanmış Üye
1,402 mesaj

Açıkçası beğenmedim.
Tasarım iyi değil.
Türkçe'ye çevirilmemiş şeyler var.
Kimse ihtiyaç duymaz bu siteye. Şuan içi boş zaten.

injizz
12-10-2011, 21:35   |  #6  
OP Taze Üye
1 mesaj

İsteyen gelsin baksin.Tasarim bence o kadarda kötü değil.Giriş sayfasina bakarak tasarimin kötü olduğunu düsünüyorsan ona birsey diyemem.

djremix
19-10-2011, 00:34   |  #7  
Üye
64 mesaj

site yapmak yayına koymak artık cocuk oyuncagı oldu sen yeni tecrubesiz bos bir hazır scriptle site yapip milleti uye ol uye ol diye kolundan cekistiriyosun senin o haberleri copy paste yaptıgın sitelere uzun zamandır uye zaten insanlar . Hele herkezden farklı yonunle yukselt populerligini istemesende gelir uye zaten oh ne guzel iş ya al  Hosting domain at ftpye hazır scripti yaşam ortam teknoloji v.s klişe başlık populer sitelerden kopyala yapıştır yap ney bak site yaptım hadi uye ol adminlik yapasım geldi :) tasarım berbat merdiven altı yapım icerik sıfır