Teknoloji ve Bilişimin Yeni Adresi

xDeXteRx
11-07-2013, 11:45   |  #1  
xDeXteRx avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 24
123 mesaj

Site Adresi : http://www.sonkatliam.com 

Forum Adresi :http://www.sonkatliam.com

İçerik :Teknoloji Haberleri , 
Oyunlar , 
Telefonlar,
Filmler,Videolar ve Sinema,
Bilim, Din, Felsefe ve Siyaset,
Melodi, Ritm ve MP3,
Hack, Exploit,Hack Dersleri,Website ve Forum Hack ve Güvenlik İşlemleri,
Hack Uygulama ve Programları,
Üyelerimize Özel ACC Premium Dağıtımları,

Proxy, Shell ve Soketler,Kriptografi, Şifreleme ve Şifre Çözme İşlemleri,
Botnet ve IRC Botları,
Wifi WPA WEP ve Wireless Hack ve Güvenliğini Sağlamla İşlemleri,

Tüm İşletim Sistemleri,mobil bilgisayarlar,notebook,netbook,tablet pc,workstation,thin client,ıpad,ıpaq,server,sanal makinalar,network hakkında Kapsamlı Ve profesyonel Bir Kadro İle her türlü donanımsal ve yazılımsal Desteği bulabileceğiniz,programlama ve diller(Visual basic ve .NET Framework,Kodlama ve Programlama,C/C++/Obj-C Programlama,Batch ,Shell, Dos ve Komut Hattı Tercümanlar,Java Dili, JVM, veJRE,PHP,HTML,Asp.Net,Javascript,Assembly Dili ve Programlama,Python,Perl,Delphi) ile ilgili her tür sorunlarınıza çözüm sağlayabileceğiniz,yardım talep edebileceğiniz,
SEO Teknikleri ve Araç Gereçlerini bulabileceğiniz,Web Sunucuları ve Dedicated Kiralama işlemleriniyapabileceğiniz,hosting sistemleri hakkında (Plesk, Ftp, Mail Sunucuları, VPS, Firewall ..) gibi konularda,Sertifikasyon konularında,mail servisleri ve sorunlarında,MICROSOFT kaynaklı Problemlerinizde(Windows Server,Windows Small Business Server,Exchange Server,ISA Server,SQL Server,Windows Client,System Center Yönetim Ailesi,Forefront Güvenlik Problemleri,Hyper-V sanallaştırmaKonularında,SharePoint Hakkında,Office uygulamalarında ve Windows Mobile teknolojilerindeher türlü sorunlarınızı tartışabileceğiniz kapsamlı bir sitedir.

Kısacası içeride YOK YOK.

Amacımız : Teknoloji Hakkında Herşeyi Sizlere Sunmak için Kurulan Bir Sitedir.

Teknolojinin Önemi
Sanayinin en belirgin öğesi teknoloji üretebilmektir. Uluslar teknoloji üretip, bilgiyi ürün tasarlamada kullanabildiği ölçüde ticarette rekabet üstünlüğünü, savunmada da caydırıcılığı sağlayabilir. Bu yüzden teknoloji üretilmesi ülkelerin gelişimi ile doğru orantılıdır.Bizde sizlere bu haberler hakkında bilgiler vereceğiz.

Ziyaretlerinizi bekleriz.Herkese iyi günler dilerim.

orhanbayram
17-07-2013, 15:10   |  #2  
orhanbayram avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
333 mesaj

sonkatliam.com'a birkaç kez işim düştü denk geldim. Gayet dolu bir içeriğe sahip. Tabi bu içeriklerde tamamen çalışır durumda ve gerçekten faydalı. Özellikle paylaşılan yazılımlar çok kullanışlı. Herkese tavsiye ederim. İyi