teknoloji ve kadınlar:)
bütün kadınlaa izletmek lazım doğal olun yahu sonra bizde aldanıoz makyajlı halinze....
ben de dogalliktan yanayim. jole bile kullanmam
egemengigaben de dogalliktan yanayim. jole bile kullanmamO saçlara jöle kullanamazsın zaten giga
ceryan67zuhahahahahahaaaegemengigaben de dogalliktan yanayim. jole bile kullanmamO saçlara jöle kullanamazsın zaten giga
ceryan67kullanır... daha önce egemenin bikaç resmini gördümde hatırladığım kadarıyla saçlarıyla biraz ilgilense aynı dolph lundgren in saçları gibi olur. bence iyi olur..egemengigaben de dogalliktan yanayim. jole bile kullanmamO saçlara jöle kullanamazsın zaten giga
karabelabütün kadınlaa izletmek lazım doğal olun yahu sonra bizde aldanıoz makyajlı halinze....benim için makyajlı makyajsız fark etmiyor güzel olsunda nasıl olursa olsun. tabi makyajı abartırsa o kötü.
çünkü bir durum oluyor ve ağzımıza yüzümüze bulaşıyor ya
jeomania, "dolph lundgren" yazarak beni öldürdün. ceryan67, dogru benim saclar jole tutmaz. tutkal getirin inadina dik durur, yatmaz. cem123, forumun junior larinin lideri olarak seni sectim. umarim diger bulusmamizda daha iyi bir nick ile gelirsin...
simdi de ortak diss: cikartin sapkalarinizi da ajdar saclariniz gorunsun!
jeomania iyi niyetli yazmis, o diss in disinda. ama be o adami da filmlerini de hic sevmem. cok kalitesiz ve ucuz.
Dolph Lundgren, bu adamı Rocky filmlerininden hatırladım. Egemenin saçları o kadarda kötü değil aslında
Konuyla ilgili bişeyler söylemek gerekirse, sivilceli doğal haliyle olan bayanları, yüzlerini boya kutusuna çeviren kadınlara tercih ederim. Nereye kadar saklayacaklar o makyajla kusurlarını, mezara kadar hehe
bende diyorum ki işte egemen asker gibi traş olacağına saçları uzatıp dolf gibi yaparsa daha iyi olur dedim.. bence iyi olur denesin
konuyla ilgili de söylemeye devam edeyim; makyaj ne kadar doğal olursa o kadar iyidir. yani ne kadar boya o kadar güzellik demek değildir. çünkü boyanın fazlalığı makyajın ağırlığını artırdığı gibi hatunun hafifliğini de artırır... mesela kıpkırmızı yada koyu kırmızı dudak boyası, göz kalemini gözlerden şakaga kadar cekip kedi göz yapma cabasi, iri gözlü bayanların göz kalemi kullanması, en kötüsü de ten renginden farklı fondotenler veya pudra ile ten rengini açma çabasıdır ki cilt nemlendikçe yoğurt gibi görünümü olur.. genelde düğünlerde görülür böyle kızlar. saç şekilleriylede acaba kuaforun hışmına mı uğradı diye düşündürür. son olarakta uyduruk 20 ytl.lik plastik görünümlü üçüncü kalite lensler, surattaki anlamsız kendine güvenle birleşir ve sonuç; komedi filmlerine taş çıkartacak dramatik görsel felaketler olarak ortada gezerler hehehhe