Teknolojinin Hızı Yenasoft'a Yetişemiyor!

rilace
12-08-2009, 22:51   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Teknolojinin HızıYenasoft'a Yetişemiyor!

Yenasoft, hazırladığı SolidWorks eğitim DVD’sini herkese ücretsiz olarak dağıtıyor !
SolidWorks Türkiye Distribütörü Yenasoft,satışın ardından sağladığı teknik destek ile de müşterilerinin yanındaolmaya devam ediyor. SolidWorks, Esprit ve Auton programlarınınsatışını yapan Yenasoft, daha iyi hizmet anlayışı içerisinde sizleriçin SolidWorks eğitim DVD si hazırladı ve ücretsiz olarak dağıtıyor.DVD ye ulaşmak için www.yenasoft.com adresindeki formu doldurmanız yeterli !
SOLIDWORKS NELERİ KAPSIYOR?
SolidWorks içerisinde, mekanik tasarımın yanında ürün yelpazesindeimalattan önce tasarımlarınızı test etmek ve prototip sayısını düşürmekiçin simülasyon (analiz) yazılımları, verilerinizi yönetmek (revizyon kontrolü ve ortak alanda çalışma)için Ürün Veri Yönetimi (PDM /Product Data Management) yazılımları vedokümantasyon sürecini daha düşük maliyetlerle yönetmek için üründokümantasyon (3Dvia Composer) yazılımları bulundurmaktadır. Ayrıcadaha iyi çözümler üretmek için her geçen gün ürün yelpazesiniartırmaktadır.
SolidWorks sınıfında en iyi mekanik CADaraçlarınısunarak, ekibinize ürünlerinizi en iyi ve en hızlı şekilde tasarlamaimkanı verir. Tek bir çizgi çizmeksizin parça ve montaj modelininteknik resimlerini çıkartır. Parça ve montajda yapılan değişiklikleriteknik resimlere ve malzeme listesine otomatik olarak yansıtır.SolidWorks, neredeyse tüm CADdatalarını açabilir veya dönüştürebilir.
Neden Solidworks kullanmalısınız?
Mekaniktasarımın yanındamühendislere, tasarımcılara ve diğer yaratıcı profesyonellere dünyanınen harika ürünlerini tasarlamak için ihtiyaç duyduğu bir çok aracı veyazılımı sunan SolidWorks,tasarımlarınızı üç boyuta taşır. Böylece rakiplerinizin bir adım önünegeçmiş olursunuz. İki boyutlu tasarımda hayal gücünüzü zorlarken SolidWorks‘un 3 boyutlu tasarım araçları ile zaman kazanırsınız.
SOLIDWORKSSÜREKLİ YENİLENİYOR !
2009′da SolidWorks, çokluişlemci desteğini daha efektif kullanarak % 60 performans artışısağladı. Bu da kullanıcılara hızlı montaj yapabilme, büyük montajlarınteknik resmini daha hızlı çıkartma gibi kolaylıklar sunuyor. SolidWorks‘unbu yeniliklerini, verdiği eğitimler ve eğitim DVD si ile tanıtmayadevam eden Yenasoft’un internet sitesinden her türlü bilgiye ve yardımaulaşmak mümkün.

Son Düzenleme: rilace ~ 12 Ağustos 2009 22:51