tel. numaralarını yazark kime ait olacağını bulabileceğim, yada isim yazarak telefon numarasını bulabileceğim bir program arıyorum
cep tel. ev tel. her numarayı bulacak..
tel. no sorgulama
Adresleri de bulsun da tam olsun bari.
Saçma sapan isteklerden vazgeçin artık.
Turkcell ve vodafone'nin böyle bir hizmeti var avea yı bilmiyorum ama çoğu abone isminin rehberde yer almasını istemediği için pek bir işe yaramıyor sabit hatlar içinse bir zamanlar telekomun sitesinde vardı telefon numarasını girerek adres ve kimlik bilgilerine ulaşabiliyordun ama bildiğim kadarıyla artık yok
Phantom26Adresleri de bulsun da tam olsun bari.her türlü hack programı zararlı yazılım oluyor da arayan sapığı öğrenmeye mi yok prog?
Saçma sapan isteklerden vazgeçin artık.
11811 den öğrenebilirsin.Sapık dadandı diyorsan savcılığa dilekçe ver ,telefonun dinlemeye alınır.Hemen yakalarlar.Şunuda belirteyim ,bilmeyen olabilir.Bir kimse sizi gizli numaradan rahatsız ediyorsa bunu önüne geçebilirsiniz,sizi kimse gizli numaradan arayamaz.Şunu yapıcaksnız.*253# (yıldız 253 kare) yaparsanız numarası görünür.:D Turkcell için geçerli sanırım diger operatörlerde geçiyormu bilemiyorum.
pcword11811 den öğrenebilirsin.Sapık dadandı diyorsan savcılığa dilekçe ver ,telefonun dinlemeye alınır.Hemen yakalarlar.Şunuda belirteyim ,bilmeyen olabilir.Bir kimse sizi gizli numaradan rahatsız ediyorsa bunu önüne geçebilirsiniz,sizi kimse gizli numaradan arayamaz.Şunu yapıcaksnız.*253# (yıldız 253 kare) yaparsanız numarası görünür.:D Turkcell için geçerli sanırım diger operatörlerde geçiyormu bilemiyorum.bu numarayla gizli olan numara gösterilmiyor
sadece gizli numara ile arama kabul etmiyorbir de savcılık vs iş yok
ben sadece program arıyordum