Merhaba telefon kendi kendine kapandı her deneyişimde Samsung yazında kalıyor . Pili biraz şişik .Telefon S3 mini
Telefon Açılırken Samsung yazısında donuyor
Bugünde bayram açık dükkan yoktur ama evde 1000 mah lık batarya vardı onla denedim yine aynı telefonun bataryası 1500 mah illa 1500 mah bir bataryamı lazım.
Birde telefonda iki root var galiba power home ve ses kısma tuşuna basılı tutuyorum titriyor farklı şekilde açılıyor birdaha basıyom farklı şekilde açılıyor . yeni root nasıl atabilirim .
Hocam evvela pili çıkart ve telefonu açmaya çalış (devre kartındaki kapasitörleri boşalttık) sonra bataryayı geri tak.
Şimdi sırası ile menü, ses açma ve ekran kilit (güç) tuşuna basılı tut (aynı anda basıcaksın hepsine) telefon açıldığı anda sadece güç tuşuna basmayı bırak. Karşına ilginç bir menü gelecek o menüde ses tuşları ile gezinip güç tuşu ile seçim yapabilirsin. Menüden wipe data factory reset'i seç ardından gelen sayfada da yes yazan menüyü seç. Bu işlem telefonunda kurulu olan uygulamaları ve rehberini silecektir. Bunun dışındaki her şey silinmeden duracaktır.
Ben rehberimi kaybedemem diyorsan başına gelen şeyin adı soft brick ve benim bildiğim başka bir kurtuluş yolu yok. Kolay gelsin.
Sorununu çözebildin mi bilmiyorum ancak bende de yaklaşık 2 ay önce bu sorun olmuştu bir tanıdık tamirciye verdim güç düğmesi deforme olmuş ondan kaynaklandığını ve değiştirdiğini söyledi o günden bu yana sıkıntı olmadı hiç. ( samsung servisine götürdüğümde 450 tl istediler ekran değişcek vsvs dediler bilgin olsun )
merhaba benimde samsung galaxsy s4 mini telefonumda boyle bir sorun olmuştu ben pc üzerinden format atarak duzeltmiştim sorunu.. sizin telefonunuz samsung yazısında kaldığında yeniden başlatılıyormu yeniden başlıyorsa telefon kendiliğinden sizde pc üzerinden telefonunuza format atın ve sorun çözülecektir. :) kolay gelsin.
Telefon pillerini 1 ya da 1.5 senede bir değiştirmek lazım. Bir süre sonra ömürleri dolmaya başlıyor.
Benim telefonun az cekiyor yardim edebilirmisiniz bir coxumu varmi s3 mini
arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım ama nasıl kurtuldugumu anlatayım size isterseniz. bir 2 ay önce telefonum da okey oynuyordum hiç sorunsuz oynadım süperdi gayette memnundum fakat sonra googleye girdim evimi taşımak için ankara eşya depolama yazdım karşıma ankarada eşya deposu çıktı tıkladım neyse siparişi verdim falan tam http://ankaradaesyadepola.com u kapattım sonra google yi kapattım okey oyunu na geri dönüyordum tel kapandı sarjı bitmiş sonra sarj oldu acılırken kaldı orada bataryayı cıkartıp geri taktım gene düzlemedi sonra format tuşlarını uyguladım ama format atmadım resert dedim açıldı bunu uygula kesin seninkinede sonuc verir...