arkadaşlar mrb bi srnm vardı internete bağlı iken tel çaldığında bağlantı kopuyo neden kaynaklanıo olabilir
telefon çaldığında bağlantım kopuyor
şöyle söyliyeyim siplitterı değiştirdim hatta ara kablolarıda değiştirdim srn yine aynı türk telekomda kaynaklanıo olabilir mi
Ozaman iki ihtimal var. Ya apartman içindeki telefon kutusundan dairenize kadar gelen tesisatta sorun var yada telekomda..Bu aşamada arayın destek hattını ve durumu artı yaptığınız kontrolleri izah edin. Arıza kaydı açtırın gelip kontrol ettinler..( bütük ihtimalle santral tarafındaki splitterdadır ozaman sorun)
peki son bi srm olacak yüksek kat olması gelen sinyali azaltır mı?
5. kattayız ve tahminimce bir kablodan eklerle dairelere dağıtılıyor herhalde ayrı bir tesisat çekmek de ayrı bir masraf:):)ne yapcam bende bilm.
aynısı bende de oluyordu ama zamanla düzeldi yaklaşık 1 ay oldu bende
telefon hattında paralel varmı yada gelen kablo uzerınde ek varmı?tel caldıgında ufak bır akım olur ve kabloada ek varsa o akım adsl sınyalını goturur.ayrıca yenı aldıgın splıtterda bozuk olabılır bunlarda bır ıhtımal
Splitter takılması lazım eğer evde başka bir paralel relefon varsa onada takmalısın yani kısacası evde diyelik ki 2 telefon var aynı hatta 2 si nede takılması lazım
evet tel hattında ek var siplitter bağlantısından önce
TTyi ara derim, ne kadar yardımcı olurlar bilmem, ben aradım 4 gün sonra teşrif edebildiler. Aynı sorun bendede wardı 3-4 gün önce, birden bire düzeldi nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.. (spliterdaki kabloları çıkarıp tekrar taktım, içimdemi birşey war diye açtım baktm belirgin bişi göremeyince kapadım, yani tamamen yüzeysel şeyler, sonra düzeldi, ama benim sayemde düzeldiğini sanmamçç)