en çok hangi hatları kullanıyosunuz avea turkcell telsim cevablarınızı bekliyorum
TELEFON HATLARI
6 senedir kullandıgım Turkcell hattım var.Merak ediyorum sonundan ne cıkacak?
8-9 yıldır kullandığım turkcell faturalı hattım var ????
eee ne oldu şimdi
6-7 yıllık hattım Turkcell..
Hatta geniş aile olaraktan herkesin hattı Turkcell..
CU_GS76-7 yıllık hattım Turkcell..Aynen bizim ailde Turkcell'e çalışıyor hele babamın hattı 10 seneye yakın:)Babamda bende faturlaı hat kullanıyoruz annem kardeşim kontörlü.Ama diğer hatların daha fazla avnatajı var Turkcelle göre.
Hatta geniş aile olaraktan herkesin hattı Turkcell..
Bende 5 senedir turkcell kullanıyorum.Bizim ailede turkcellci.
TT06Telsim,avea(3),turkcell..eski telefonlardımda bağlı hepside,telefon biriktirme sevdam işe yarıyor bazen:)..5110 bile şuan sıfır gibi duruyo:)Maşallah, sen gsm operatörü kur istersen :)
Bende 1 turkcell hat, 2 tane telsim hat var.
Bu konunun açılma amacı ne bu arada?
Dokuz senedir Faturalı Türkcell hattı kullanıyorum. Tabi tüm ailem de... Hiç bir zaman da indirip yapmamıştır bu Türkcell.
KaradavutBu konunun açılma amacı ne bu arada?Bakalım nukanta ne sonuca varacak.
ufuksBakalım nukanta ne sonuca varacak.Örneklemelerden yararlanarak Z veya T dağılımı kullanarak %x`lik bir yanılmayla Anakütleye ulaşıp istatistiksel bir analiz yapmak istemiş olabilir..
[Bu aralar istatistik çalışıyorum da belli olmuştur hehe..:))]
6 yıldır turkcell + 2 yıldır telsim
CU_GS7Evet nukanta gsm operatörü kurmayı düşünüyor galiba.ufuksBakalım nukanta ne sonuca varacak.Örneklemelerden yararlanarak Z veya T dağılımı kullanarak %x`lik bir yanılmayla Anakütleye ulaşıp istatistiksel bir analiz yapmak istemiş olabilir..
[Bu aralar istatistik çalışıyorum da belli olmuştur hehe..:))]
Konu Dışına açılmış bir topic i fazla kurcalamadan cevap versek arkadaşlar...işinize gelmiyorsa cevap yazmazsınız ama cevap yazıp da niye bu soru soruldu dememelisiniz bence..burası konu dışı ne sorular gördü bu başlık:).en azından görmüştür.