Merhaba;
Ben bir konuda teknik yardım almak istiyorum. Bu konuyu tam olarak bilmediğim için yanlışım olabilir düzeltirseniz sevinirim.
Şirketi veya evi arayan bir kişinin aradığı telefon numarasını bilgisayara aktaran bir cihaz var mı? Yani , bu numarayı bilgisayardan alıp yazılım aracılığı ile database sorgulamasında kullanmak istiyorum. bunu yapanlar var ama nasıl bir teknik donanım ile yapıyorlar bir bilgim yok. Böyle bir cihaz varmı , varsa fiyatı ne kadar civarı?
Telefon No.yu PC'ye aktarma
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yeni Üye
32 mesaj
evet güzel bir düşünce eğer cevabı gelirse bende ilgileneceğim
Üye
55 mesaj
Elinizde bu özellikleri destekleyen ii bi modeminiz olması gerikiyo öncelikle...
Burda olay modem... Al modemii Gör numaraları... Hatta Telesekretin olsun falan yani..
Nette Cok Telesekreter Programı var...
Sana Tam marka veremem ama baba bi modemin olması lazımçç
Taze Üye
17 mesaj
böyle bir makine var, 100 milyon civarında tek hat için henüz almadım ama bende bu konu üzerinde araştırıyorum, birde advanced caller diye bir program var ama adsl modem ile birlikte kullanamadım, ayrı bir modem taktım generics 56k modem uyum sağlamadı, bu porgramı destekleyen iyi bir modem bulmam lazım , gelişme olursa haber verin