Evet arkadaşlar babam bana yarıyıl tatilinde telefon alacağını söyledi. Allahın izniyle bu benim ilk akıllı telefonum olacak. Babam bana maksimum 700 liralık bütçe verdi. Benim aklımda şuanda Samsung Galaxy S3 mini var fakat sizin de görüşlerinizi alıyım dedim. Sizce bu fiyata hangi telefonu almalıyım. Yeni telefon olan Galaxy Trend Plus'da çıkmış. Onu da beğendim. Sizce hangisi daha iyi. Bana GM Discovery demeyin lütfen. Babam aldı bu telefondan almaz olaydı. 5 gün sonra şarj soketi problemi çıktı garantiye yolladık hala ses seda yok. Bunun dışında başka önerilerinizi de söylerseniz sevinirim. İyi forumlar
Telefon Önerisi
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
28 mesaj
Bu fiyata sony yerine HTC ,SONY ,NOKİA gibi markalara bak bence
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Ben sana söyleyeyim. XPERİA Z ve Z1 almadıkça SONY almanın bi anlamı yok. Sen en iyisi Samsung' dan şaşma. S3 mini ve trend plus ikilisinden sana önerim trend plus.Ben trend plus kullanıyorum annem ise S3 mini.Oyun performansı olsun veya dokunmatiği olsun Trend Plus daha iyi .Hem fiyatı da uygun.Ayrıca senin dediğin GM discovery şarj soketi çabuk bozuluyor ve samsung kadar seveceğini düşünmem
Taze Üye
2 mesaj
Samsung Galaxy S3 mini kullanıyorum. Gayet yeterli bir telefon tavsiye ederim.
Taze Üye
2 mesaj
bence samsung ve nokianın ürünlerine bak derim..