Yaw arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum ama kullanan arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda; benim için en önemli şeylerden biride Pil süresi en az 5 gün gitsin Şu an düşündüğüm bir kaç model var Mesela T610-T630 Motorola V500-V600 Siemens in yeni modelleri yolda bekliyorum bide Samsung E710 Alsam alsam acaba ne alsam
Telefonlar güzel de Hangisini Almalı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.maddi durumun çok çok iyiyse p900 al.orta halliyse motorola e365
6600 pili hayyatta 4-5 gun gitmiyor...telefonda alacaksan nokia dan baska bisey kullanma...6230 lar cikdi super...6600 dan daha ii ozellikleri...siemens sx1 var ozellikleri cok guzel ama sekli guzel deil birazda buyuk..
Düşündüklerinin araasında en mantıklısı T630 olur bence.. Am a nokia daki men rahatlığı hiçbir makinada yok...
6600 pili 3 günde bitiyor.. t630 için pil 345 saat yazıyro ama 3 gün gibi o da bitiyormuş..
sakin ericsson alma isgarta derim baska bisey demem......tipleri bile etmez
öyle deme snipp dostum. Ercisson T630 modelinde müthiş tip var gerçekten hakkını yememek lazım. Fakat pil konusunda yazdıkları tutmuyor.. Yoksa güzel hem özellikleri ile hem tipi hem de fiyatı ile ..
alıntı:
Gönderen : snippp6600 pili hayyatta 4-5 gun gitmiyor...telefonda alacaksan nokia dan baska bisey kullanma...6230 lar cikdi super...6600 dan daha ii ozellikleri...siemens sx1 var ozellikleri cok guzel ama sekli guzel deil birazda buyuk..
da senin o dediğin telefonların fiyatları da süper :)
motorola e398 siemens cx65 ve paran varsa nokia 6230 tavsiye edebilirim
t630 TFT ekrana sahip.bu onu T610 dan ayıran en büyük özellik.bu ara kimse K700i duymadı mı?inanın süper yeteri kadar param olsa kesin alırım.bi inceleyin derim
Siemens S65 yeni çıktı. ilkkez bu telefonda 1.3 megapixel kamera var. yada alırsan 6230 al onun pili çok gidiyor