Evimdeki Telefon Hattını İptal Edecegim Ama İnternette İptal Olacak Kablo Net Diye Birsey Duydum.Herhalde Bu Kablonet Türkiyenin Sadece 21 İlinde Varmıs Bizse Boluda Oturuyoruz Boluda Olmadıgı İçin Orası Olmadı.Smile ADSLye Ve BİRİ ADSLye Baktım Onlardada Telefon Baglantısı Gerekiyor.
Anlasılan Sizin Bildiginiz Fikirler ve Telefonsuz İnternet Veren Yerler Varmı.
Telefonsuz İnternet Baglantısı Mümkünmü
Quik net'de var telefon hattına gerek duymadan internete girebiliyosun ama boluda varmıuydunet'in bile olmadığı yerde birkaç büyük şehirdeki birkaç siteye bağlantı sunan bir şirketin Bolu'da olma ihtimali nedir?yani senin dediğin ekmek bulamıyorsan pasta ye gibi birşey oluyor.
Son Düzenleme: kedij ~ 22 Eylül 2009 17:17
eger yasa devreye gırdıyse telefon hatsız net kanunu vardı bıryerde okudum 6 ay once eger telekom uyduysa bu kanuna tel hattını kapatıp devam edebılırsın nete tuketıcı dernklerı bu konuda hangı kanun madde onlar ıyı bılıoyr bu olmustu ancak telekom buna karsı cıkıtıgı ıcın yok oyle bıse dıyorlardı bıreysel herkesın yazı vermesı gerkıyor gıbı bırseyler deıyorlardı ben bır ara arstırdım varsa ıldıgım tuketıcı dernegı ona basvur ogren yada googleye tam kesın ır sey dıyemıyorum hatta sabıt ucret odeme bıle kalktı ancak ınsanımız haklarını takıp etmedıgı ıcın herkes oduyor .....
ben gittim telekoma sordum bizim telefonumuz var iptal edersek internet iptal olacakmı dedim ewet ikisi birlikte iptal olur dedi simdi mecbur telefon acık normalde internet 27 tl ikem bize 40 küsüre patlıyor.
uydunet'in bile olmadığı yerde birkaç büyük şehirdeki birkaç siteye bağlantı sunan bir şirketin Bolu'da olma ihtimali nedir?sadece böyle bir şirket daha olduğunu söylemek istemiştimyani senin dediğin ekmek bulamıyorsan pasta ye gibi birşey oluyor.
''boluda var mı bilmiyorum'' kelimesi size ne açıklıyor???