Telefonsuz İnternet Baglantısı Mümkünmü

GeredeBilisim
22-09-2009, 16:38   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
76 mesaj

Evimdeki Telefon Hattını İptal Edecegim Ama İnternette İptal Olacak Kablo Net Diye Birsey Duydum.Herhalde Bu Kablonet Türkiyenin Sadece 21 İlinde Varmıs Bizse Boluda Oturuyoruz Boluda Olmadıgı İçin Orası Olmadı.Smile ADSLye Ve BİRİ ADSLye Baktım Onlardada Telefon Baglantısı Gerekiyor.
Anlasılan Sizin Bildiginiz Fikirler ve Telefonsuz İnternet Veren Yerler Varmı.

O_uzHaN
22-09-2009, 16:56   |  #2  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj

Quik net'de var telefon hattına gerek duymadan internete girebiliyosun ama boluda varmı bilmiyorum

kedij
22-09-2009, 17:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
142 mesaj
Alıntı: O_uzHaN  
Quik net'de var telefon hattına gerek duymadan internete girebiliyosun ama boluda varmı
uydunet'in bile olmadığı yerde birkaç büyük şehirdeki birkaç siteye bağlantı sunan bir şirketin Bolu'da olma ihtimali nedir?

yani senin dediğin ekmek bulamıyorsan pasta ye gibi birşey oluyor.

Son Düzenleme: kedij ~ 22 Eylül 2009 17:17
zxsel
22-09-2009, 17:37   |  #4  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

eger  yasa devreye gırdıyse telefon hatsız net kanunu vardı bıryerde okudum 6 ay once  eger telekom uyduysa bu kanuna tel hattını kapatıp devam edebılırsın  nete  tuketıcı dernklerı bu konuda hangı kanun madde onlar ıyı bılıoyr bu olmustu ancak telekom buna karsı cıkıtıgı ıcın  yok oyle bıse dıyorlardı bıreysel herkesın yazı vermesı gerkıyor gıbı bırseyler deıyorlardı  ben bır ara arstırdım   varsa ıldıgım tuketıcı dernegı ona basvur ogren yada googleye  tam kesın ır sey dıyemıyorum  hatta sabıt ucret odeme bıle kalktı ancak ınsanımız haklarını takıp etmedıgı ıcın herkes oduyor .....

GeredeBilisim
22-09-2009, 17:42   |  #5  
OP Üye
76 mesaj

ben gittim telekoma sordum bizim telefonumuz var iptal edersek internet iptal olacakmı dedim ewet ikisi birlikte iptal olur dedi simdi mecbur telefon acık normalde internet 27 tl ikem bize 40 küsüre patlıyor.

O_uzHaN
22-09-2009, 20:26   |  #6  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj
Alıntı: kedij  
uydunet'in bile olmadığı yerde birkaç büyük şehirdeki birkaç siteye bağlantı sunan bir şirketin Bolu'da olma ihtimali nedir?

yani senin dediğin ekmek bulamıyorsan pasta ye gibi birşey oluyor.

sadece böyle bir şirket daha olduğunu söylemek istemiştim
''boluda var mı bilmiyorum'' kelimesi size ne açıklıyor???

kemal23
23-06-2010, 16:12   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

bi de uydu net e bak bölgede kullanılıyosa baglatabilirsin tel baglantısı istemiyo telefon hattının yanından fiber kablo sayesinde baglanıyorsun fiyatıda uygun benden tavsiye