general mobile dst33 telefonuma casus yazılım kurulmuş ve dinleniyorum. dinleyenler tanıdığım insanlar. sadece telefon konuşmaları değil bulunduğun ortamı da dinleyebilirmiler. casus yazılımı telefonda bulabilirmiyim. bulursam sileyim mi. savcılığa mı vereyim. bu konuda bilgisi olan varmı?yardım.........
telefonum dinleniyor
eminmisinz birde dinlendiğiniz kanıtıne nereden vardınız eğer dinleniyorsanız polise başvurum ama kesinlikle bu konuda emin olun
şöyleki 7 aydır konuştuğum herşeyi yüzüme söylüyorlar ve nerden bildiklerini sorunca da ben duyarım diyorlar. ancak uyandım. internette taradım bir sürü program var. zor bişey değilmiş. benden tavsiye telefonlarınızı ortada bırakmayın. imei numarası gerekiyomuş. onu alırsalar mesajlada yükleyebiliyolarmış. bluetooth da kapalı ve şifreli olmalıymış. şuan telefonun mikrofonuna bant yapıştırmış durumdayım. hukuki sonuç alabilirmiyim bilmiyorum. başına böyle bişey gelen oldumu?
bu konu suçtur yani kişisel haklarını ihlal etmişlerdir anladığım kadarıyla sen savcılığa şikayet etmekten korkuyorsun ve bunun nedenide onların senin hakkında bildikleri yani dinlenmen mevzusu
eğer korkun buysa hiç çekinme hakim dosyaya gerekli düzenlemeyi yapacaktır git paşa paşa şikayet et ve kimseden hediye telefon hediye oyun bilmem ne almayın arkadaşlar bu devirde kimse kimseye bedavaya bişey vermez