Tanıyanlar bilir 5800(mavi) kullanıyorum. Az önce baktım telefonun altında küçük bir hoparlör var onun solunda saol alt köşenin kıvrımında ne göreyim?!! Bir çik daha... Artık telefonu satıp yeni bir tane daha almayı düşünüyorum. Displex adlı ürünüm daha gelmedi kargo evde birini bulamayınca geri göndermiş. Gerçi o ürün ekran için ama benim umudum kasadada etkili olması neyse.. Nokia'nın eski sürümlerde kutu içine koyduğu kılıftan kullanıyorum (Cp-305 mi her ne karın ağrısıysa..) Onu kullanmaya ilk başladığımda gireip çıkarken ekranın çevresindeki çerçevenin bazı kısmını aşındırmış sanırım. Birde şimdi bu alttaki çizik çıkınca telefonu artık sevmediğime karar verdim.
Telefonu titiz kullanmayı çok severim ve sırf bu yüzden n73 ile epeyce uğraşmıştım geçen sene, Kimse göremese bile ben nerde ne çizik var biliyorum ya, hep aklıma geliyor okulda dersin ortasında birden bire telefonumdaki çizikler aklıma geliyor. Sipariş verdiğim ve bahsettiğim ürün gelince sonuçları paylaşıcam..
Acaba ben mi korumayı bilmiyorum ?.. Altta telefonumun resmini çekip çizik olan yerleri işaretledim. Gerekirse orjinal kasa önerebilirsinizde.. Ama lütfen şunlardan kurtulayım :(
Telefonum giderek çiziliyor, eskiyor :/
Evet sipariş ettiğim ürün " Displex " elime ulaştı ! :)
Telefonumda artık hiç çizk yok ve çok mutluyum :)
Alacaklara tavsiyen en az 5-6 tüp alın çünkü 4sıkımlık kremimsi birşey var içinde.. Çizik bölgeye sürdükten sonra mikrofiber bez ile hafif bastırarak silin yaklaşık 20saniye kadar.. Sonra bir bakın hiçbirşey kalmıyor :)
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
90 mesaj
Telefonlarımız aynı :) . ama bence bu kadar takmayın derim zaten yine çizelecek :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
193 mesaj
Dikkatli kullanıcıysanız kılıfa hiç gerek yok cepten çıkarıp geri cebe koymak mı daha çok yıpratır yoksa kılıftan çıkarıp koymak mi. bence ikincisi. 6630 vardı 5 yıl kullandım görenler ne kadar temiz kullanmışsın diyor. hiç kılıf kullanmadan
Son Düzenleme: aliofage ~ 19 Nisan 2010 12:53