s.a arkadasalr . ben nokia 3120 classic telefon kullanıorum . ancak internete baglanamıorum . wap 3120 .. 2222 ye göndererek ayarları alıp etkin kıldım ancak halen internete baglanamıorum . bunun yanı sıra müşteri hizmetlerini arayip manual olarak ayarları yaptım ve yine internete giremiorum acaba sorun nerde olablir yardımcı olurmusunuz ?
Telefonumdan İnternete Bağlanamıyorum Yardım !!
baglanamıyor kardes . internete girmeyi deniorum yükleniyor diyor sonra kendiliğinden kesiliyor
Öncelikle telefonunuza hard format atın.Bu durumda telefonunuzdaki bütün ayarlarınız fabrika ayarına geri dönecektir ve programsal olarak bir arıza ya da çakışmadan meydana gelen çalışmama durumları var ise gidecektir.Ancak bu durumda telefonunuzun dahili hafızasında sakladıınız bilgileriniz yok olur.Bunu da unutmayın.
Hard formattan sonra eğer yapabilirseniz manuel olarak yapamazsanız müşteri hizmetlerini arayarak yeniden internet ayarlarını yapın.
hard format derken kardes ? nasıl yapıcam acaba .. fabrika ayarlarında yalın ayarlar yeniden yükle var ve tümünü geri yükle var hangisini yapcam ?
*#7370# tuşlayın.Size bir uyarı gelecek.Evet / Tamam deyin.Telefon sizden güvenlik kodu ister.Güvenlik kodunu girin.Telefon kapanır ve telefonun içeriğine göre 1-3 dakika arasında ilk ayarlarına dönüş yapar.
Ama söylediğim gibi bu işlemi yaptığınızda telefonunuzdaki bütün bilgiler yani yüklenen oyun program ne varsa gider.Bu işlemi yapmadan önce yedeklemek istediğiniz ya da kaybetmek istemediğiniz program vs.. var ise önce bunları bir pc ye yedekleyin ve sonra bu işlemi yapın.