Arkadaşlar eve yeni bir televizyon alacağızda pek anlamıyoruz 1700-2000 TL ye kadar olabilir.Smart TV nete (wifi) girsin kendinden uydu alıcısı olsun 3D kısacası olabilecek herşey olsun .Bu televizyon nasıl acaba http://www.darty.com.tr/e_commer ... 20S-p-96576-c-9.htm birde bütün smart Tvler Wifili mi oluyor acaba?yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler Özellikle LG istiyoruz.
Televizyon Tavsiyesi
Gayet güzel. Bu tür televizyonlar alırken odanızın oturma planı ve büyüklüğünü göz önünde bulundurun.
Kardeş ilk önce bi kaç sorum oalcak ona göre doğru tvyı önereceğim sana,
1. Evde küçük çocuk varmı tv nn panelıne birşey fırlatabilecek v.s.
2.Mat ekran mı yoksa parlak ekranmı sevıyorsun şöyle diyeyim canlı renklermı daha canlı renkler mi ?
3. 3D olayını tamamen gerçekçi bir deneyim mi istiyorsun yoksa 3d olsun 540p de bızı tatmın yeter yada en ıyısı mı olsun dıyorsun ve göz ile ilgili bir problemınız varmı ?
4. Spor veya bol aksıyon dolu 1080p filmler izleyecekmisinz ?
bu sorulara cevap verdıgınız takdırde sıze en uygun tv yı en uygun fıyatla önerebılırım.
Kardeş ilk önce bi kaç sorum oalcak ona göre doğru tvyı önereceğim sana,Evde küçük çocuk yok ama kararlaştırdım sağolasın illede bundan iyisi var diyorsan ; LG, 106 ekran, Smart TV, 3D , Wifi kriterler bunlar1. Evde küçük çocuk varmı tv nn panelıne birşey fırlatabilecek v.s.
2.Mat ekran mı yoksa parlak ekranmı sevıyorsun şöyle diyeyim canlı renklermı daha canlı renkler mi ?3. 3D olayını tamamen gerçekçi bir deneyim mi istiyorsun yoksa 3d olsun 540p de bızı tatmın yeter yada en ıyısı mı olsun dıyorsun ve göz ile ilgili bir problemınız varmı ?
4. Spor veya bol aksıyon dolu 1080p filmler izleyecekmisinz ?
bu sorulara cevap verdıgınız takdırde sıze en uygun tv yı en uygun fıyatla önerebılırım.
hocam var da şuan piyasada göremedim ben büyük mağzalarda şahsen 1 yılı geçkin süredir Samsung s7000 sersini ikulanıyorum 2000 tl ye almıstım tam 1 yıl önce bu sizin saydıgınızdan daha iyi özellikler var, 800mhz çift çekirdek teknelojisi evolation kıt ssitemi neyse
hayırlı olsun diyeyim, :)
hocam var da şuan piyasada göremedim ben büyük mağzalarda şahsen 1 yılı geçkin süredir Samsung s7000 sersini ikulanıyorum 2000 tl ye almıstım tam 1 yıl önce bu sizin saydıgınızdan daha iyi özellikler var, 800mhz çift çekirdek teknelojisi evolation kıt ssitemi neyse800 hz olamaz o MCI sıdır hocam.Paneldeki yazan hız önemli aslen.hayırlı olsun diyeyim, :)
tamm hocam 800 mhz oyun konsolu bağlı oyunlardaki aksiyon sahnelerinde sıfır kayıp ile oynuyorum diye bilirim, gerçek 1080p filmler deki aksiyon ve çok küçük detaylı ve hareketlı sahnelerde 0 kayıp var hocam,
tamm hocam 800 mhz oyun konsolu bağlı oyunlardaki aksiyon sahnelerinde sıfır kayıp ile oynuyorum diye bilirim, gerçek 1080p filmler deki aksiyon ve çok küçük detaylı ve hareketlı sahnelerde 0 kayıp var hocam,Doğrudur hocam biraz araştırmadan sonra alacağım TV ninde çift çekirdekli olduğunu gördüm.Birde gözlük oluyomuş aynı TV ekranında misal cs atıyormuşuz ama gözlükler sayesinde birbirimizin yerini göremiyormuşuz onlar kaç paradır acaba birde ismi?
hocam onlar lg de var dual play diye geçiyor, ama cs varmı bilmiyorum okadarınıCs misal verdim sağolasın bunu diyordum tamdahttp://www.youtube.com/watch?v=BHfD8_zaBs0 buda videosu
tekrardan kolay gelsin :
ne kadar kullanırsın bilmem ama iyi bir özellik gerçekten lg nn sevdiğim bir özelliği
Bence tv alma projeksiyon al :D http://www.projeksiyon.com.tr/ev-sinema-projeksiyon/epson-eh-dm3
arkadaşlar slm bir konu hakkında bilgi almak istiyorum aşağıdaki belirtmiş olduğum linkdeki ürün 4k yani yeni ultra hd lerden
fiyatı 3100 lira civarı birde diğer 1080 p tv ler 1600-1800 liraya alınabilmekte
şimdi demem oki dsmart gibi hd alıcılı cihazları tvye bağladıktan sonra on numara görüntü vermekte 4k farkını nasıl yakalayabiliriz ki gerek varmı fazla para ödemeye israf olurmu