Mrb
telsim vap ayarlarını nasıl yapıldıgını bilen varsa yazarmısınız kendi sitesinde problem var heralde
telsim vodafone wap ayarları
aşagıdaki linke bağlan telefon modeli sec tamamadır..
internet sitelerinde problem yok..
örnek
NOKIA9210WAPAYARLARI
NOKIA 9210 WAP AYARLARI
Telefonun klavyesinden internet tıklanır.Girilir.
Wap 'a gelinir.Ve ekranın sağ üst köşesindeki Aç tıklanır.
Klavyenin Sağ alt tarafında bulunan menü tuşununa basılır.
Menü seçeneklerinden Araçlar - Wap erişimi' ne girilir.
Ekranın sağ üst köşesindeki Yeni tıklanır.
Ad : wap yazılır.
Güvenli bağlantı : Hayır
Internet erişimi : http://wap.vodafone.com.tr
Ağ geçidi Ip adresi : 212.065.136.226
Ekranın sağ tarafındaki Yeni internet erişimi tıklanır.
Bağlantı adı : http://wap.vodafone.com.tr
Telefon Numarası : 05427545000
Diğer yerler boş bırakılır.
Ekranlardan kapat tıklanarak çıkılır.
Wap 'a gelinir.Ve ekranın sağ üst köşesindeki Aç tıklanır.
Karşımıza gelen ekrandan Düzenle yada Yer imleri ekle seçeneği tıklanır.
Ad : telsimwap
Adres : http://wap.vodafone.com.tr
Wap erişimi : wap
Ekranın sağ alt tarafındaki tamam tıklanır.
Ekranın sağ üst tarafındaki Git tıklanır.
Böylece wap bağlantısı kurulmuş olur
daha öncesinde sana mesaj gelmesi gerekiyordu ama ....
444 0 543 ara onlar sana mesaj gönderir evet yazarsın gönderirsin kolayca wap ını yapılandırırsın
CU_GS7Teşekkürler RTURKHAN..anlaşıldı, sen benim her yazdığıma bir yorum getireceksin, valla benim için problem değil, hadi bakalım, ne kadar dayanabileceksin :)
elvis32Abi sana demek istiyorum..CU_GS7Teşekkürler RTURKHAN..anlaşıldı, sen benim her yazdığıma bir yorum getireceksin, valla benim için problem değil, hadi bakalım, ne kadar dayanabileceksin :)
Teşekkür ettik yav..
Yani haklı olsan ki değilsin,bula bula bu mesajımı (Teşekkür) alıntı yapıp altına bunu yazmışsın ya..Harbiden yahu..
CU_GS7elvis32peki peki, ben yanlış anlamışım, sorry...Abi sana demek istiyorum..CU_GS7Teşekkürler RTURKHAN..anlaşıldı, sen benim her yazdığıma bir yorum getireceksin, valla benim için problem değil, hadi bakalım, ne kadar dayanabileceksin :)
Teşekkür ettik yav..
Yani haklı olsan ki değilsin,bula bula bu mesajımı (Teşekkür) alıntı yapıp altına bunu yazmışsın ya..Harbiden yahu..
elvis32CU_GS7D`accord pas de problème pour moi...elvis32peki peki, ben yanlış anlamışım, sorry...Abi sana demek istiyorum..CU_GS7Teşekkürler RTURKHAN..anlaşıldı, sen benim her yazdığıma bir yorum getireceksin, valla benim için problem değil, hadi bakalım, ne kadar dayanabileceksin :)
Teşekkür ettik yav..
Yani haklı olsan ki değilsin,bula bula bu mesajımı (Teşekkür) alıntı yapıp altına bunu yazmışsın ya..Harbiden yahu..CU_GS7elvis32CU_GS7italyanca yazsaydın en azından, fransızcamız yok, tekrar sorry :DD`accord pas de problème pour moi...elvis32peki peki, ben yanlış anlamışım, sorry...Abi sana demek istiyorum..CU_GS7Teşekkürler RTURKHAN..anlaşıldı, sen benim her yazdığıma bir yorum getireceksin, valla benim için problem değil, hadi bakalım, ne kadar dayanabileceksin :)
Teşekkür ettik yav..
Yani haklı olsan ki değilsin,bula bula bu mesajımı (Teşekkür) alıntı yapıp altına bunu yazmışsın ya..Harbiden yahu..Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006elvis32CU_GS7elvis32Sen de özür dileyeceksen düzgün dileseydin..CU_GS7italyanca yazsaydın en azından, fransızcamız yok, tekrar sorry :D`accord pas de problème pour moi...elvis32peki peki, ben yanlış anlamışım, sorry...Abi sana demek istiyorum..CU_GS7Teşekkürler RTURKHAN..anlaşıldı, sen benim her yazdığıma bir yorum getireceksin, valla benim için problem değil, hadi bakalım, ne kadar dayanabileceksin :)
Teşekkür ettik yav..
Öyle o kadar Türkçe kelimenin arasında özenti 1 "sorry" ile değil..CU_GS7elvis32CU_GS7elvis32bu kelimeye mi taktın, aslında hakkın var, nadiren oluyor, güzel türkçemizden uzaklaşmamak lazım...Sen de özür dileyeceksen düzgün dileseydin..CU_GS7italyanca yazsaydın en azından, fransızcamız yok, tekrar sorry :D`accord pas de problème pour moi...elvis32peki peki, ben yanlış anlamışım, sorry...Abi sana demek istiyorum..CU_GS7Teşekkürler RTURKHAN..anlaşıldı, sen benim her yazdığıma bir yorum getireceksin, valla benim için problem değil, hadi bakalım, ne kadar dayanabileceksin :)
Teşekkür ettik yav..
Öyle o kadar Türkçe kelimenin arasında özenti 1 "sorry" ile değil..