Merhaba arkadaşlar, zaten Turkcell ve Vodafone sms göndrerek abonelerini bilgilendirdiler. Her ay 1.1 Tl devlete ödemek zorundasınız faturasız hat kullanıyorsanız. KDV ve ÖİV dışında ayrı bir ücret olarak alınıyor bu. Üstelik parayı almak için bahane bulamamışlar olsa gerek, ismi "telsiz kullanım ücreti". Tamamen saçma ve rahatsız edici birşey bu. Vodafone da Ocak 2011 den sonra Vodafone faturasız hat aldıysanız 2012 ye kadar ücret ödemiyorsunuz ve Cep Standart tarifesinde bu ücret alınmıyor. Haber için : http://ekonomi.haberturk.com/tek ... -kullananlar-dikkat
Telsiz Kullanım Ücreti!(Cepler için)
Turkcell bu parayı alıyor diye Vodafone'a geçecektim. O da alıyormuş. O zaman Avea'ya geçeceğim.
Turkcell bu parayı alıyor diye Vodafone'a geçecektim. O da alıyormuş. O zaman Avea'ya geçeceğim.cep standart tarifesi almıyor vodafone'da.Telsiz olarak kullananlar alsınlar bu ücreti ne kadar saçma bir sebep yaaa. Valla artık nerden soyarız nerden alırız hesabına döndü. Ve her türlü olan halka oluyor arkadaş...
telsizle ne alakamız var bizim.
telsizle ne alakamız var bizim.ne alaka olacak cep telefonu dediğiniz şey aslında bilgisayar kontrollü bir telsiz cihazı... artık bilgisayarlara daha çok benzediğinden alaka kuramıyor olabilirsiniz... bu alınan para soygundan başka bir şey değil... hattıma yüklenen parayı ben veriyor olsaydım bende hattımı iptal ettirirdim... :D
Avea'ya geçeceğim garanti gibi bir şey.
Adramiti'ye katılıyorum. TÜm operatörleri kullandım, hepsi daha fazla kazanmanın ve kazıklamanın peşindeler. Ama en abartılı olanını AVEA yapıyor. Basit bir öenek internet paketi yaptınız diyelim ve hattınızda hiç lira kalmadı paket direkt iptal. Bu her paket için geçerli. Bu anlattığım 1 yıl önceydi. Şimdi bu saçma ve kazıklamaya yönelik uygulamalarından vazgeçmişler midir bilemem.
Ben 1 küsür TL vermek istemiyorum. O tarifeye geçersen vermezsen gibi şeyler bana saçma geliyor. Ben tarifeyle filan uğraşamam. Ayrıca daha pahalıya konuşacağım ama o 1 TL'yi almayacaksın ne saçma! Vodafone da alıyormuş bu habere göre. Bence büyük yanlış yaptılar. Turkcell'den ayrılanlar oraya geçebilirdi benim gibi ama onlar da aldığı için Avea'ya geçeceğim.
Ben 1 küsür TL vermek istemiyorum. O tarifeye geçersen vermezsen gibi şeyler bana saçma geliyor. Ben tarifeyle filan uğraşamam. Ayrıca daha pahalıya konuşacağım ama o 1 TL'yi almayacaksın ne saçma! Vodafone da alıyormuş bu habere göre. Bence büyük yanlış yaptılar. Turkcell'den ayrılanlar oraya geçebilirdi benim gibi ama onlar da aldığı için Avea'ya geçeceğim.avea daha kötü... daha kazıkçı ve numaracı... üsteki mesajı görmedin mi?