Arkadaşlar ben bir pc topladım p cem oyun ve performans ağırlıklı:
INTEL CORE i5 işlemci
1gb HD Ddr5 5770 ekran kartı
4gb ram
GİGABYTE sata 3 ANAKART
500gb disk alanı
BlueTooth özelliği
Turbo boost
W7 yi kurduktan sonra pc nin güçlü olması için ne gibi aşamalar yapmalıyım...
TEMİZ W7
ilginc Deep Freze ne ise yariycakmis elaman makineyi internet cafedemi kullanacak ?
bütün ayarlarindan sonra sistem geri yükleme kapatip 2 tane dvd sigicak backup yedekleme dvdsi yapsa yetmiyecekmi ? (Oyun, flim muzik vs vs atmadan önce yapilmali)
Su programi heryerde öneriyorsunuzda hic bir faydasi yok zararli yazilim yayan ülkelerdede bas siradayiz bu program sayesinde cok ilginc önüne gelen iyi bir sey diye yüklüyor
İnternet Öyle bir hale geldiki,artık deep freeze cafelere özgü bir program olmaktan çıktı . . .
Bence İnternete her bağlı bilgisayar Deep Freeze Kullanmalı . . .
Bilgisayar Uzun Ömürlü Olsun Format Manyağı olmasın diyorsan Deep Kesinlikle Kullanacaksın . . .
Ayrıca Özellikler müthiş bakımını yap,windows ve driver güncellemelerini unutma o sisteme havada karada ölüm yok . . .
işin özü işletim sistemi güncellemeleri ve antivirus programında daha fazlası olmaz :)
Sık sık şu adımları uygulayın sistemin hızlandığını göreceksiniz :)
https://www.chip.com.tr/forum/iyi ... kenler_t187151.html
İnternet Öyle bir hale geldiki,artık deep freeze cafelere özgü bir program olmaktan çıktı . . .Haklisin pc her gün format yesin deepfreze ne yapiyor yaptigi zaten bir nevi format aslinda bir nevi format degil format makinedeki dün islenmis bilgileri silip ilk yüklegi resmi hard diske atiyor
Bence İnternete her bağlı bilgisayar Deep Freeze Kullanmalı . . .
Bilgisayar Uzun Ömürlü Olsun Format Manyağı olmasın diyorsan Deep Kesinlikle Kullanacaksın . . .
Ayrica Hard disk icin format vs vs sorun degildir zaten bir hard disk sürekli yazma ve silme islemi yapilir sen bir internet sayfasi actiginda dahi bütün bilgiler makineye islenir görevide zaten budur.
Söyledigin sey icinde gecerli olan Backup olaydir 1 cd 2 dvd ile yapacagin backup makineyi cökme aninda ilk günkü kurdugun sekle getirir.
Evet internete cafelere özgü olmasi gereken sey cikmis normal olmayanda bu ama isin komik yani Hard diski asil cökerten seyler ani elektrik kesilmeleri, asiri sicak yerler, asiri soguk yerler falan sebebleri baska