TEMMUZ 2006 YANİ BU AYKİ DVD ÇİFT KATMANLI OLDUĞU İÇİN İÇERİK BAYA BOL ANCAK DVD NİN OKUNMASI BAYA BİR KASIYOR PCYİ YA DA BENİM PC Mİ SORUN YAPTI?
TEMMUZ 2006 DVD DE PROBLEM
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Benimki de normal bir sorun yok.
boyle problermler eski suruculerde olur, onlarda çift katman destegi sunmuyor
benimki combo ama yınede hıc kasmıo
'Arkadaşlar ben LG 4163B Kullanıyorum. Ben ilk aldığımda üründe 101 Firmware vardı.Şu an Firmware 106. Diyeceğim şu ya Firmware lerinizi sık güncelleyin Ya da LG kullanın...Çünkü bugüne kadar Okumadığı CHIP DVD si olmadı.' ARKADAŞ BÖYLE DİYOR Bak kardeş ben 2 aydır yazmadıgım forum sitesi kalmadı ben de LG GSA-4163B kullanıyorum senin dedigin işi ben yapalı çok oldu Firmware 106 diye LG web sitesin de yok daha Firmware 105 VAR ben de bu yüklü benim dvd rw bu 8GB'lık dvd'yi bir okuyor bir okumuyor bunun yüzünden dergi alamaz oldum dedigin 106'lı güncelleme gerçekten varsa indirme adresini ver de ben de bir daha indiriyim. yok sa benim dvd rw gidecek kısa zaman da cevap yazarsan sevinirim
KARDEŞ SAGOL AMA DEGİŞEN BİR ŞEY OLMUYORMUŞ GÜNCELLEMELERİ YÜKLESEN DE ARTIK MAKİNA SERVİSE GİTMESİNE KARAR VERİLDİ 8.5 GB'LIK DVD'Yİ BİR OKUYUP BİR OKUMAMASI MAKİNADAN KAYNAKLANIYORMUŞ SAGOL CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜRLER
DVD'de gerçekten bir sorun olabilir, başka bir sürücüde denedin mi? DVD ROM'unu da bir elden geçir, temizliğini, bakımını yap yani. Olmadı, başka sürücülerde de aynı sorun oluyorsa zaten DVD'yi Chip'e geri göndererek değiştirebilirsin, böyle bir olanağın var.