slm arkzdaşlar benim daha öncei oturumdan kalan Temporary Internet Files dosyalarını silemiorm belirten dosya bulunmuyo dio nasıl silcem bunları yardım edn ltfn
Temporary Internet Files dosyaları silinmiyor
Daha açık ve net olarak yazarmısın problemini...
yaa benim huseyin die bi oturumum wardı onu sildim yeni bi oturum açtım o huseyin oturumumdan kalma Temporary Internet Files dosyalarını silmeye çalışıyorum ama belirtilen dosya bulunamıyor diyo yani bu dosyaları silmek istiyorumm
güvenli kipte administrator oturumu ile silmeyi denedin mi?
Dreadlordgüvenli kipte administrator oturumu ile silmeyi denedin mi?
Bahsettiğiniz dosya her kullanıcının kendisine özgüdür. Kullanıcı hesabını sildiyseniz oda silinmiştir.Gizli kalsörleri görünür yaptıktan sonra kullanıcı hesaplarına girerek local setting kalsöründen bakabilirsiniz.
khramnBahsettiğiniz dosya her kullanıcının kendisine özgüdür. Kullanıcı hesabını sildiyseniz oda silinmiştir.Gizli kalsörleri görünür yaptıktan sonra kullanıcı hesaplarına girerek local setting kalsöründen bakabilirsiniz.ewt kardeşm takılıorm sana güvenli kipten silinmedi ama snn dediğinide pek anlamadım gizli klasörler sürekli görünür bnde kullanıcı hesablarına girdim huso we guest hesapları war ztn huso da bnm kendi hesabım ordann nasıl silicem anlamadm walla :S
_Neo_C:\Documents and Settings\hesap adı\Local Settings\Temporary ınternetkanka bnde belgelerime bakıordum ya görememişm :) kanka sorunun adı üstünde silinmioo bizde o snn dediğin yere bakıors ama silinmiyo işte
arkadaşım Cclean diye bi pro. var onu dene bi de Adwanced windows care diye po. var bunları dene silesin silemedin bas formatı
Dreadlordgüvenli kipte administrator oturumu ile silmeyi denedin mi?Bak arkadaş bunu yazmış. Yaptın mı dediğini?
o dediğiniz programlar wardı zten onlarla silinmedi güvenli kipte yaptım ondada silinmedi ztn bunlar format attıktan sonra oldu tkrar format atıcam galiba