Local Settingse girdiğimde Teporary Internet Files klasörünü göremiyorum bu nedenle silemiyor ve pcnin yavaşlamasına engel olamıyorum yardımcı olur musunuz nasıl o klasöre ulaşabilirim
Şimdiden teşekkürler
Local Settingse girdiğimde Teporary Internet Files klasörünü göremiyorum bu nedenle silemiyor ve pcnin yavaşlamasına engel olamıyorum yardımcı olur musunuz nasıl o klasöre ulaşabilirim
Şimdiden teşekkürler
kardeş bunu birde explorer açıkken Araçlar\İnternet Seçenekleri ne gelip Genel Sekmesinden Ayarlar deyip Dosyaları görüntüle deyip açmayı dene o şekilde silebilirsin.
teşekkür ederim arkadaşım çok saol yalnız o klasörü açmanın bir yolu yok mu local settings içinden?
kardeş ben o şekilde açmayı denediğimde bende de klasör içinde bi şey görünmüyo
bende bilgisayarımdan göremiyorum ccleaner programı ile silebilirsin yada ie da ayarlardan silebilirsin
teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı... eğer görebilmenin bir yolu varsa okuyanlardan yardımcı olurlarsa çok makbule geçer ;)
Teporary Internet Files dosyasını açmağa çalıştığınızda normâl klasörlerden biraz geç açılması olağan birşey..
C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Temporary Internet Files
yukarıdaki satırı kopyala yapıştır yap sen başka şeylerle uğraş o klasör biköşede dursun açılır.. saygılar..
01apachiTeporary Internet Files dosyasını açmağa çalıştığınızda normâl klasörlerden biraz geç açılması olağan birşey..
C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Temporary Internet Filesyukarıdaki satırı kopyala yapıştır yap sen başka şeylerle uğraş o klasör biköşede dursun açılır.. saygılar..
byburak2008Temporary Internet Files Gizli Klasör oldugu icin gözükmüyordur. Bu klasör gereksiz bir nevi alibeyköy cöplügünden farksız.:D:D
Başlat/ çalıştır agir ve %temp% yaz dosyalar önünde silebilirsin
rfk11Local Settingse girdiğimde Teporary Internet Files klasörünü göremiyorum bu nedenle silemiyor ve pcnin yavaşlamasına engel olamıyorum yardımcı olur musunuz nasıl o klasöre ulaşabilirimMasaüstünde boşlukta sağ tık-yeni-kısayol tıklaŞimdiden teşekkü
açılan sihirbaza Documents and Settings\xxxxxx\Local Settings\Temporary Internet Files
(bu xxxxxx yerine kendi oturum adını yaz)
ileri-ileri işlem tamamdır.
explorer 6.0 varken normalde görünen bu dosya explorer'i 7.0'a update edersen otomatik kaybolur...bilginize
Local Settings kalsörüne geldiğinde Adres çubuğuna şunu ekle ve enter:
\Temporary Internet Files
Ayrıca bazen Temporary Internet Files klasörüne girince de herhangi bir dosya veya klasör gözükemeyebiliyor. Bu nedenle Temporary Internet Files'tayken adres satırına "\Content.IE5"i ekleyin. Buradaki tüm klasörleri silebilirsiniz.
arkadaşlar çok saolun çok makbule geçti teşekkürler
Klasor seçeneklerinden Gizli klasori göster ve Korunan işletim sistemi dosyalarını göster(önerilen) tikini boşal ve tamama bas. bak o zaman daha ne klasorler göreceksin.
sistem dosyaalrından tut bütün herşeyi görürsün. aralarında tif(tempory int files) da görürsün.
Çok faydalı oluyor bu. viruslerde meydana çıkıyor.
PcMaKeRKlasor seçeneklerinden Gizli klasori göster ve Korunan işletim sistemi dosyalarını göster(önerilen) tikini boşal ve tamama bas. bak o zaman daha ne klasorler göreceksin.kardeş harbiden kendimi bile buldum sağolasın :)sistem dosyaalrından tut bütün herşeyi görürsün. aralarında tif(tempory int files) da görürsün.
Çok faydalı oluyor bu. viruslerde meydana çıkıyor.