arkadşlar bilen varmı ama bu program çok hızlı..bundan daha iyisi var mı???olabilir mi?varsa paylaşın...
TERA COPY
Ben uzun süre denedim ama memnun kalmadım özellikle kopyalama veya sırasında direk işletim sistemi üzerinden yapacakken birde araya program sokunca işler daha uzun süre aldı. Aslında farklı bir program olarak açılmasa ve çekirdek dosyalarına nüfuz edip çalışsa daha yararlı olacak gibi geldi bana.
Sizin bahsettiğiniz diğer yazılımlar hangileri?
bende celeron500 makine var kopyalama hızı düşük hızdaki pc’de çok daha fazla hissediliyor. O bakımdan bu program (teracopy) harika! Xp'ye göre daha hızlı kopyalama yapıyor.[url= http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=125248]Alternatifleri[/url] olduğunu da yeni öğrenmiş oldum @mustafa91 a Tşk.
Normal kopyalamanın yerini bunun arabirimi alıyor, ve tekniği ne bilmiyorum ama, ben süreyi düzgün gösterdiği ve hangi dosyaların hatalı olduğunu gösterdiği ve de hatalı dosyaları "atlama" özelliği olduğu yani normalde bir hata oldu mu tüm kopyalamayı durdurduğu için XP sistemlerde kullanıyordum. Kopyalamada o kadar farkı olmuyor hızlı PC'lerde. Vista + SP1'li sistemlerde gerek yok.
ahmeyt05Teşekkürler.Bir şey değil, amacımız paylaşmak. Ama dediğim şeyleri, yani yarıda kesilmesi vs. gibi şeylere ihtiyacınız yoksa, ya da Vista kullanıyorsanız, geçmenize de gerek yok Tera Copy'ye.
bu proğramı kullanıyorum gzl bir proğram
çalışma şekli yok yani kopyala-yapıştır dediğnde otomatik devreye giriyor sen bir şeye karışmıyorsun.
+ ları
+ kopyalama ve taşıma hızlanıyor
+işlemi görüyorsun ve duraklata biliyorsun
+ aynı dosyadan varsa ismini sen istersen değiştiriyor
+sürekli deyil lazım olduğunda çalışıyor
+üçretsiz
kralsbeyler tera copy de BUFFER SİZE yazan yer ne demek açılar mısınız?Buffer Size değeri kopyalama sırasında trasnfer edilen veri boyutunu göstermektedir. Bu ölçü ne kadar büyük olursa kopyalama hızımız o kadar artacaktır.
Buffer Size ile ilgili bu adreste açıklama var.
@krals sana bir şey sorayım forumda eski mesajlarını nasıl buluyorun ben bulamıyorum da. profilden sadece son 15 mesaj görünüyor diğerleri görünmüyor..
Ben uzun süre denedim ama memnun kalmadım özellikle kopyalama veya sırasında direk işletim sistemi üzerinden yapacakken birde araya program sokunca işler daha uzun süre aldı. Aslında farklı bir program olarak açılmasa ve çekirdek dosyalarına nüfuz edip çalışsa daha yararlı olacak gibi geldi bana.Sizin bahsettiğiniz diğer yazılımlar hangileri?
TeoCopy'yi biraz olsun ayarlarını kurcaladığınız zaman işletim sistemine olan eneasyonu kapatabilirsiniz.