terfi yapıcam acil yardım

uber_shooter
06-04-2011, 18:25   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj

herkese iyi günler
şuanki sistemim:
asus m4a78 pro anakart/amd phenomIIX4 925 işlemci/hd 4770 ekran kartı/hı-level 667 mhz ddr 2 ram

bütçem 1.000 lira en fazla 1.050 liraAğzı kulaklarına varıyor
sisteme alınacaklar:ekran kartı,işlemci fan,psulu kasa yada ayrı olarak kasa ve psu

lütfen sistemi sat yeni sitem topla gibi yorumlar yapmayın!!!!

not:önerileriniz ya vatandan ya da eksen bilgisayardan olsun fikirlerini acil olarak bekliyorum...

uber_shooter
06-04-2011, 19:00   |  #2  
OP Yeni Üye
36 mesaj

yardım eden biri yok mu

SüRmenaJ KaOSs
07-04-2011, 00:36   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj

Ramlere o.c yapın 800mhz ve üstüne çıkarlar ekran kartınıda değiştirmene gerek yok o parayı bence cebine koy :)
seneye belki değiştirirsin ekran kartını.
Ekran kartın güzel yabana atmamak lazım. 9800gt den iyidir en azından :D
Yani sistemin saat gibi çalışıyorsa hiç elleme :)
Ramlere o.c yapabilmen için işlemciye o.c yapman lazım.
işlemcin 3.50ghz olur rahat.

Kapalı Hesap (203105)
07-04-2011, 12:42   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

Sil

Dark Knight HotSwap Disk Yuvalı ve USB 3.0 Destekli Oyuncu Kasası                                                                                                    159,11 TL                                                                        159,11 TL                                                                                    Sil

Sapphire Pure 625W 80+ Plus Modüler Güç Kaynağı                                                                                                    185,92 TL                                                                        185,92 TL                                                                                    Sil

Sapphire ATI HD6950 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı                                                                                                    507,71 TL                                                                        507,71 TL                                                                                    Sil

Cooler Master Hyper TX3 Intel / AMD PWM Fanlı İşlemci Soğutucusu (LGA1155 Uyumlu)                                                                                                    50,05 TL                                                                        50,05 TL                                                                                                                                                    Genel Toplam (KDV Dahil)                902,79 TL

Reborn91
07-04-2011, 15:38   |  #5  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

Selamlar. Benim önerim senin istediklerinden biraz farklı olacak belki ama sistemin toplam stabilitesi adına daha iyi olacaktır. Başlıyorum.

Öncelikle güzel bir PSU
Sonra güzel birEKRAN KARTI
Şekilli güzel bir KASA
İşlemcine bir FAN

ve son olarak kesinlikle ama kesinlikle önerdiğim, bu sistemin kesinlikle daha stabil çalışmasına yardımcı olacak, 667mhz ramlerin yerine kaliteli kingston 1066 RAM.

Benim şahsi görüşüm bu kadar upgrade sonucu, ramleride kesinlikle değiştirmendir. Tabiki karar senin ama performansı değiştirince anlarsın.