arkadaşlar geçenlerde myro dan psu fiyatlarına baktım..termaltake litepower 500w psu nun fiyatı 90 tl..şaştım doğrusu ..bir yanlışlık var mıdır diye araştırdım ama yine de bir sorayım dedim..sizce bu psu lar çakma yani sahne psu larmı..benim bildiğim termaltake psu lar 150-250 arası değişir hatta 300 tl olanları bile vardır..gerçekmi bu arkadaşlar eğer gerçek termaltake ise hemen alıcam
termaltake litepower500w 90tl ??
arkadaşlar yok mu bir cevap ???
sanmıyorum çakma falan olcagını özel bir kampanya yapmış olmalı bencede iyi fiyat ihtiyacın varsa al derim thermaltake kadar iyi olmayan marka 500 w psu bile 95 tl den az değil
sanmıyorum çakma falan olcagını özel bir kampanya yapmış olmalı bencede iyi fiyat ihtiyacın varsa al derim thermaltake kadar iyi olmayan marka 500 w psu bile 95 tl den az değevet belkide kampanya olabilir..sağol kardeş görüşlerin için en kısa zamanda alacam bu psu yu..kurtulacam artık everest 230w dan .s
Thermaltake PSU'ları o kadar pahalı değil çünkü o kadar kaliteli değil. Kaliteli olanlar: Corsair, Antec, XFX, SeaSonic ve bunları da bulmak zor zaten TR'de. Cooler Master bile fena değil. OCZ hele daha iyi Tt'den. Zaten 95 TL fazla 500W için, 80 Plus değildir heralde. 80Plus değilse, Xilence modeli 76 TL Vatan'da: %25 indirim ile tabi:
XILENCE XILENCE XP500 500W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3
XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI
Thermaltake PSU'ları o kadar pahalı değil çünkü o kadar kaliteli değil. Kaliteli olanlar: Corsair, Antec, XFX, SeaSonic ve bunları da bulmak zor zaten TR'de. Cooler Master bile fena değil. OCZ hele daha iyi Tt'den. Zaten 95 TL fazla 500W için, 80 Plus değildir heralde. 80Plus değilse, Xilence modeli 76 TL Vatan'da: %25 indirim ile tabi:xilence power supply biliyorum vatanda da bakmıştım ama gönlüm termaltake den yana gardaşXILENCE XILENCE XP500 500W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3
XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI
arkadaşlar geçenlerde myro dan psu fiyatlarına baktım..termaltake litepower 500w psu nun fiyatı 90 tl..şaştım doğrusu ..bir yanlışlık var mıdır diye araştırdım ama yine de bir sorayım dedim..sizce bu psu lar çakma yani sahne psu larmı..benim bildiğim termaltake psu lar 150-250 arası değişir hatta 300 tl olanları bile vardır..gerçekmi bu arkadaşlar eğer gerçek termaltake ise hemen alıcam230 watt ile bilgisayarınız sorunsuz bir şekilde çalışıyorsa kullanmaya devam edin. Yoksa fazlası her ay cebinizi yakıcak hem boşuna para vermiş olacak hem de üstüne her ay fazla elektrik faturası ödeyeceksiniz.