Öncelikle herkeze merhabalar. İnternette gezinirken bu programı gördüm açıkcası görünümü hoşuma gitti. Ama görünümden çok işlevliği önemli kaspersky'den artık eskisi kadar memnun değilim. Bu yazılım iyimidir ?
Teşekkürler...
Öncelikle herkeze merhabalar. İnternette gezinirken bu programı gördüm açıkcası görünümü hoşuma gitti. Ama görünümden çok işlevliği önemli kaspersky'den artık eskisi kadar memnun değilim. Bu yazılım iyimidir ?
Teşekkürler...
O kadar iyi değil.Spyware Doctor daha iyi :)
Kaspersky'dan neden memnun değilsiniz?
kaspersky'den memnun değilsen Avira Premium Security Suite kullanabilirsin geçenlerde forumda kampanyası verilmişti eğer süresi geçmediyse 90 günlük bedava lissansını alabilirsin.terminatör spyware yerinede spybot ya da Spyware Doctor kullanabilirsin bence bu programlar ondan daha iyi.
ben bitdfenderi kullanıyorum başkasına ihtiyaç duymadım bugüne kadar bi de bunu deneyin ve bu program hakkında yazmak isteyen arkadaşlar varsa yazsınlar başkalrının görüşünü almak lazım her ne kadar kişi mennun olsada
kaspersky den memnun değilsen sana avira yı öneririm.spyware terminatör iyi bir yazılım değil onun yerine spybot kullan
XxXDaRKoXxXKaspersky'dan neden memnun değilsiniz?Harddisklerimi virüs taramasından geçiriyorum ama hiç birşey bulmuyor. evdeki ağlarda hep nod32 var onlarla taratıyorum buluyor. Kasperskyyi bu yüzden bıraktım. Nod32yide kullanmak istemiyorum. Şöyle pcyi kasmayan güzel bir program yok mu ? Aynı zamanda virüs girmeye başladığı zaman kaspersky gibi uyarı veren, internet sdayfalarını engelleyen, aynı zamanda kasmayan bir program yok mu ?
Lütfewn yardım edin pc şuan korumasız Kasperskynin süresi bitti sildim valla napcam bilmiyorum