bilgisayarımın harddiski silindi ve bunun için yeniden format atıp tertemiz 1 xp kurmak istiyorum sizce formattan sonra yine tertemiz devam etmek için hangi programlar gerekli
tertemiz bir xp için
CCleaner,AVG antispyware,KİS 7.0 vb,Ad-Aware.....
sercan007bilgisayarımın harddiski silindi ve bunun için yeniden format atıp tertemiz 1 xp kurmak istiyorum sizce formattan sonra yine tertemiz devam etmek için hangi programlarBir çok üçüncü party system utilities olsa da, sistemine sürekli program kurup kaldıran,hele bir de sürekli internete giren biriy sen, windows'un temiz kalması çok zor. Senede defalarce temiz kurulum yaptığımı bilirim. Neyseki bu son kurduğum lisanslı Windows XP'yi 2007 Şubat'ından beri hala kullanmaya devam ediyorum. :)Sana kesinlikle TuneUp Utilities 2008'i kurmanı tavsiye ediyorum. Bu programı 2003'ten beri kullanıyorum, çok gelişmiş bir sistem utility.
KİS 7 , PANDA 08 2 sinden birini seç
KİS 8 çıkacak yakında inş.
Benim temizlikten anladığım dosya çöplüğü haline gelmemiş, hantallaşmamış bir windows XP. Yoksa elbetteki virüs vb. güvenliği öncelikli sırada gelir.
6 aydır ayakta duran sistemimde bulunan temizlik programları sana da örnek olsun arkadaşım;
CCleaner,ashampoo winoptimizer 2007 (kayıt defteri temizliği ve dosya artıkları için bence birebir)
kaspersky personal 5.0 (virüs temizliği için)
Aynen
BOOMFUNKMCS6 aydır ayakta duran sistemimde bulunan temizlik programları sana da örnek olsun arkadaşım;CCleaner,ashampoo winoptimizer 2007 (kayıt defteri temizliği ve dosya artıkları için bence birebir)
kaspersky personal 5.0 (virüs temizliği için)
ben sadece CCleaner kullanıyorum, bide windows'daki standart windows defender'ı o kadar(vista ultimate yüklü bu arada:). bunlar yetiyo, zaten vista'nın en sevdigim ozelliklerinden biri xp gibi zamanla yavaslamıyor. bircok ozellik icin biton dosya olusturup calıssada kendi temizligini gayet iyi yapmakta ve yavaslamanın aksine ilk kuruldugundan sonra performans artışı bile saglıo, o konuda baya başarılı bi isletim sistemi...