BUGÜNE KADAR Kİ BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜR ETMEYİ KENDİME BİR BORÇ BİLİYORUM.BAZI ARKADAŞLAR ÇOK REKLAM ALINDIĞINA DAİR ŞİKAYET EDİYORLAR AMA BEN MEMNUNUM TABİ AYNI KARARDA KALMASI ŞARTIYLA ÇÜNKÜ BEN BİR DONANIM BİLEŞENİ ALACAĞIM ZAMAN İLK ÖNCE CHIP TEST MERKEZİ SONUÇLARINA SONRA REKLAMLARA BAKIP KARARIMI VERİYORUM.SİZLERDEN İSTEĞİM DERGİMİZİN YANINDA BİLGİSAYAR ÇILGINLARI İÇİN POSTER,TAKVİM TÜRÜ HERZAMAN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE DURABİLECEK YAYINLAR VERMENİZDİR.TEŞEKKÜRLER CHIP...
TEŞEKKÜRLER CHIP
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
85 mesaj
gercekten bravo chip :
-hem oyun incelemesi
-demo ve tam surum programlar
-chip compact
-yardım merkezi
ve daha neler neler
cok tesekkurler chip
Banlandı
85 mesaj
chip hem dvd hem cd veriyo 8 gb daha ne olsun
CHIP Editör
136 mesaj
nazmicanberkBUGÜNE KADAR Kİ BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜR ETMEYİ KENDİME BİR BORÇ BİLİYORUM.BAZI ARKADAŞLAR ÇOK REKLAM ALINDIĞINA DAİR ŞİKAYET EDİYORLAR AMA BEN MEMNUNUM TABİ AYNI KARARDA KALMASI ŞARTIYLA ÇÜNKÜ BEN BİR DONANIM BİLEŞENİ ALACAĞIM ZAMAN İLK ÖNCE CHIP TEST MERKEZİ SONUÇLARINA SONRA REKLAMLARA BAKIP KARARIMI VERİYORUM.SİZLERDEN İSTEĞİM DERGİMİZİN YANINDA BİLGİSAYAR ÇILGINLARI İÇİN POSTER,TAKVİM TÜRÜ HERZAMAN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE DURABİLECEK YAYINLAR VERMENİZDİR.TEŞEKKÜRLER CHIP...Biraz maliyetli olsalar da :) isteklerinizi dikkate alacağız, teşekkürler...
kickshawDVD aldım sırf CHIP'in dvd inadı yüzünden. Şimdi çok mutluyum. :)Seninle aynı kadere sahibiz arkadaşım.Bende chip DVD vermeye başladı diye gittim parayı bastırdım 75 milyon liraya en baba LG DVD -RW aldım. İyi etmişmiyim :)
Yıllanmış Üye
385 mesaj
Gökhun abi aslında üstünde Chip yazılı mousepad verilebilse güzel olur.Hem herkesin gözü önünde olur.Site adresini filanda yazarız en azından siteye artan ilgi 3-4 kat artar. :)
Son Düzenleme: LiL_CaT ~ 10 Ağustos 2006 11:04
LiL_CaTGökhun abi aslında üstünde Chip yazılı mousepad verilebilse güzel olur.Hem herkesin gözü önünde olur.Site adresini filanda yazarız en azından siteye artan ilgi 3-4 kat artar. :)fena fikir değil aslında :)
Yıllanmış Üye
1,015 mesaj
LiL_CaTGökhun abi aslında üstünde Chip yazılı mousepad verilebilse güzel olur.Hem herkesin gözü önünde olur.Site adresini filanda yazarız en azından siteye artan ilgi 3-4 kat artar. :)ewt cok ıyı fıkır
Yeni Üye
48 mesaj
tesekurler chip soze gerek yok.verdigim parayi dusunumuyorum nereye verdim diye...