Meraba arkadaşlar, steamden test drive unlimited 2 aldım, 2 defa yükledim her seferindede yüklemeden sonra yapılan güncelleştirmede aynı hatayı alıyorum. steamden daha önce gta ıv ve Batman Arkham Asylum GOTY aldım sorunsuz oynuyorum ama bunda böyle bir problem var, yardımcı olursanız sevinirim .
test drive unlımıted 2
valla arkadaşım hic bu oyunla uğraşma cok kötü bi oyun zevksiz bi oyun senin kartı eğerki 9500 gt ise low ayarda anca oynarsın zevk sıfıra iner
oyunu açamıyorum dostum, açılsa bir kere verdiğim paraya acımazdım, oyunu yüklüyor fakat resimdeki gibi 500mb güncellemeyi yüklemiyor,daha öncede güncellemeyide yüklemişti ama yine aynı menüde aynı hatayı verdi.
valla arkadaşım hic bu oyunla uğraşma cok kötü bi oyun zevksiz bi oyun senin kartı eğerki 9500 gt ise low ayarda anca oynarsın zevk sıfıraBen bitirdim sayilir bu oyunu,
O kadar da kotu degil ama ilk TDU kadar zevkli degil kesinlikle, ayrica cok hata var, araba havadayken frene basinca lastik kayma sesi gelmesi komik :D suspansiyon sesi berbat. ama grafikler harika Ibiza adasi GTS 450 Sonic kartim ile mukemmel gorunuyor butun ayarlar Very High'da ve AA8X (18.5" 1376*768)olarak oynuyorum, FullHD monitorde sadece AA8X biraz takilmaya neden oluyo ama FullHD'de sadece Antialiasing'i 4X e dusurmek yeterli oluyor. Oyunun herkesde olan bir sorunu da goruntu titremesi, karsidan gelen arabalar titreyerek geliyor genelde ama gozardi edilebilir.Konuyu acan arkadas senin sorunun tek cekirdekli sempron islemcili bilgisayar sahibi olman olabilir cunku oyun en az cift cekirdek istiyo, hatta 4 cekirdekli islemcinin her cekirdegini yuzde 70'e kadar kullaniyo bende. 9500gt de yetersiz cidden.
Son Düzenleme: panda34 ~ 20 Mayıs 2011 19:59
gta ıv oynadıgım bilgisayarda bu oyunun oynanılmaması bilgisayarın özelliğiyle alakalı oldugunu düşünmüyorum.
Ben bitirdim sayilir bu oyunu,
O kadar da kotu degil ama ilk TDU kadar zevkli degil kesinlikle, ayrica cok hata var, araba havadayken frene basinca lastik kayma sesi gelmesi komik :D suspansiyon sesi berbat. ama grafikler harika Ibiza adasi GTS 450 Sonic kartim ile mukemmel gorunuyor butun ayarlar Very High'da ve AA8X (18.5" 1376*768)olarak oynuyorum, FullHD monitorde sadece AA8X biraz takilmaya neden oluyo ama FullHD'de sadece Antialiasing'i 4X e dusurmek yeterli oluyor. Oyunun herkesde olan bir sorunu da goruntu titremesi, karsidan gelen arabalar titreyerek geliyor genelde ama gozardi edilebilir.Konuyu acan arkadas senin sorunun tek cekirdekli sempron islemcili bilgisayar sahibi olman olabilir cunku oyun en az cift cekirdek istiyo, hatta 4 cekirdekli islemcinin her cekirdegini yuzde 70'e kadar kullaniyo bende. 9500gt de yetersiz cidden.
ben bu oyunu internetten indirdim oyun çok güzel
oyunu açamıyorum dostum, açılsa bir kere verdiğim paraya acımazdım, oyunu yüklüyor fakat resimdeki gibi 500mb güncellemeyi yüklemiyor,daha öncede güncellemeyide yüklemişti ama yine aynı menüde aynı hatayı verdi.dostum valla ben bu oyunu ilk olarak full oyundan indirmiştim kurdum oyun direk calıştı dediğim gibi hic hoşuma gitmedi kaldırdım gecenlerde kurdum ama aynen böle senin gibi haat verdi güncelleme yaptı baya calışmadı bende uğraşmadım zaten güzel değil oyun sildim onu hem internetten oyunları indirin bence para vermeye geek yok hic