Giriş:
TG MEDIA CENTER 2007 Programı Hem Medya Oynatıcınız Hem de Resim Görüntüleme Aracınız olarak ilk sürümüyle karşınızda...
Bunların Yanında İnternet erişiminz sağlanmışsa internette TG WEB Seçeneği ile surf yapabilirsiniz.Videolarınızı Müziklerinizi Dinleyebilirsiniz...
Eğer daha fazla bilgi ve yardım almak isterseniz yardım ve destek adresimiz:program_maker@hotmail.com
Programımızda Kullanıcı Profil Tanımlaması yapılıyor ve en fazla iki kullanıcı hesap açabiliyor.Sınırlama getirmeliydik ve iki profilin yeterli olucağını düşündük.Programımızda Müzikler,Resimler,TG Web Tarayıcı,programa dair ayarlar seçeneği,CD&DVDBu seçenek Aktif Değildir.) Videolar seçeneği bulunmaktadır.Bu seçenekler bilgisayarınızdaki multimedya içerikli dosyaları görüntülemenize veya dinlemenize olanak sağlayacaktır.Ayarlar seçeneğinde kullanıcı profilleri hakkında ayarlamalar yapılabilir.
Arayüz ve tema Photoshop 7.0 programıyla düzenlenmiştir.Veritabanı ve TG Web Formuna
ait hata dosyası aynı klasörde çalışabilir.
TG MEDIA CENTER 2007 Şok şok şok Btti :)
Biraz daha açıklayıcı olurmusun
evet bencede biten şeyin ne oldugunu acıklarsan seviniriz
Ne ki bu?
Ne işe yarıyor?
Bu ne biçim açıklama?
Açıklama yapmayıpta sadece linki koyacaksan ooo biz ne olduğunu neye yaradığını bilmeden niye indirelim.
her ne kadar tereddütte olsamda dosyayı indirdim,exe yi tıklayınca xp nin açılışına benzer bir görüntü çıktı.sanırım arkadaş bir sistem yazılımı üretmiş bizimle paylaşıyor.ancak ne kurulumu nede özellikleri hakkında bilgimiz yok,bilgilendir bizi bluebead?
http://www.tgsoft.it/italy/main_eng.htm
Bu adresten kıt İngilizcemle anladığım kadarıyla bu bir güvenlik yazılımı:D
Virus, Worm, Trojan, Backdoor, Dialer, SpyWare; AdWare; Hijacker ve Malware ları temziliyor.
Ayrıca fiyatı da 24,90 €
Ve sanıyorum bu arkadaş forum kurallarına aykırı davranarak bu programın crackli versiyonunu bizlerle paylaşmış.
"MEDIA CENTER 2007" başlığını ve dosyayı yükleyip bakınca hiç aklıma gelmedi antivirüs olacağı,bence değil gibi duruyor ve crack göremedim
Hımm, herhalde arkadaşlar bluebead'ı unuttu.
Linki şimdi hatırlayamayacağım ama bluebead, zamanında programlama forumlarında bu programı yapacak proje paydaşları arıyordu.Şimdi ise bittiğini haber veriyor.
Ama blubead, evet onların da dediği gibi, herşeye rağmen yazılımına ait biraz açıklama girmeliydin.
Şimdi indiriyorum, deneyeceğim.
Hoşçakalın.
Ne dersiniz Tolga bey, sunalım mı geri izlenimlerimizi ?
abicim caner abi haklı buyrun açıklamam özür dilerim :)
Giriş:
TG MEDIA CENTER 2007 Programı Hem Medya Oynatıcınız Hem de Resim Görüntüleme Aracınız olarak ilk sürümüyle karşınızda...
Bunların Yanında İnternet erişiminz sağlanmışsa internette TG WEB Seçeneği ile surf yapabilirsiniz.Videolarınızı Müziklerinizi Dinleyebilirsiniz...
Eğer daha fazla bilgi ve yardım almak isterseniz yardım ve destek adresimiz:program_maker@hotmail.com
Programımızda Kullanıcı Profil Tanımlaması yapılıyor ve en fazla iki kullanıcı hesap açabiliyor.Sınırlama getirmeliydik ve iki profilin yeterli olucağını düşündük.Programımızda Müzikler,Resimler,TG Web Tarayıcı,programa dair ayarlar seçeneği,CD&DVDBu seçenek Aktif Değildir.) Videolar seçeneği bulunmaktadır.Bu seçenekler bilgisayarınızdaki multimedya içerikli dosyaları görüntülemenize veya dinlemenize olanak sağlayacaktır.Ayarlar seçeneğinde kullanıcı profilleri hakkında ayarlamalar yapılabilir.
Arayüz ve tema Photoshop 7.0 programıyla düzenlenmiştir.Veritabanı ve TG Web Formuna
ait hata dosyası aynı klasörde çalışabilir.