Arkadaşlar Ben Overlock'u Çıkartıp Temizleyip Thermal MAcun Sürmeksizin Geri Taksam Olurmu Şu an Elimde Thermal MAcun Yok Ve Yaklaşık 2 Ay İçinde Almayı Düşünmüyorum Sizce Olurmu ?
Thermal Macun Sürmeden Overlock'u
heatsink demek istedin heralde? macun sürmeden de kullanabilirsin ama normalden daha fazla ısınır işlemci
Yani Şu An Sanırım Var Overlocku İlk Kez Çıkartacağım KLnedi Bilgisayarımda Daha Başka Arkadaşlarımınşileri Çok Söküp Temizledim Falan Ancak Onlara Sürdüm Ben,imkinde sanırım şu an sürülü ve sanırım termal macunu hiç temizlemeden sadece overlocku yani fanını temizleyip Geri Takacağım Olurmu ?
şimdi erhan'ım, senin dediğin overlock aslında overclock ve bahsettiğin şeyle hiçbi alakası yok. sen fanı, fanın bağlı bulunduğu soğutucu bloğu (heatsink) çıkar temizle termal macunu tazelemeden veya çıkartmadan geri tak. bi sorun olmaz. ama termal macun eline ulaştığı vakit hemen tazelersin
ısıyı sık sık takip etmeni tavsiye ederim. En azından macun tedarik edene kadar.
:) ayrıca overclock sökülmez taşınmaz. Yani overclock bi parça degilki overclock kullanılan donanıma uygulanan performans artış beklentisidir.