arkadaşlar bu sğutucunun fan kontrolünü kasanın dış kısmında konumlandırmaya yarayan bir aparat var mıdır acaba biliyor musunuz?çünkü fan ayarı yapmak için kasanın kapağını açıp kapamak gerekiyor...ya da bu parça satılıyorsa nereden alabilirim?
thermaltake big typ fan controller
Bildiğim kadarıyla buna yapcak bişe yok.Bazı markalarda fanın yanında bir fan controller ve uzun bir kablosuyla beraber geliyor.Eğer yanında uzun bir kablosu verilmediyse buna bir çözüm yok(senin tek başına yapabileceğin bir şey yok eğer kasanın içinde kısa bir kabloyla duruyorsa ek bir kablo yapabilirsin ancak fanın üzerinde konumlandırılmışssa buna bir çare yok malesef)
Bu dediklerim ayrı bir fan conroller almayı düşünmüyosan geçerli.Ama ben fonk conroller alıcam diyorsan gerekenler bir adet boşta cd ve dvd romlara taktığımız güç kablosu,kasanın ön tarafından bi cd rom boşluğu ve controller makinamız.Bu linkte bir tanıtım var istersen burdan yararlanabilirsin (linkteki makina hoşuma gitti ama kesenin ağzını biraz açmak gereki
yor zannedersem)
burak esan aynı fanı bende kulanıyodum ben ayrı bı fan kontrol alım 5.25 yuvaya taktım ordan ayarlıyodum
saolun arkadaşlar,artık ön taraftaki 5.25 yuvadan birine bir fan kontrol aldım.peki şöyle daha makul bir fan conroller bulabilir miyim?mesela burakesan arkadaşın bulduğu çok güzel bişeye benziyo ama fiyatı da aynı oranda güzeldir sanırm:))))