arkadaşlar bu kasanın içindeki power şunlardan hangisi? gelince hangisi çıkar kasanın içinden?
185 TL
169 TL
123 TL
arkadaşlar bu kasanın içindeki power şunlardan hangisi? gelince hangisi çıkar kasanın içinden?
185 TL
169 TL
123 TL
bu kasayı ben de düşünüyorum ama çok kötülediler .. gigabyte hd 5830 için yeterli olur mu acaba
kartın 2 adet 6 pin güç girişi var , kasanın power özelliklerinde Güç Çıkışları24 Pin, 4+4 Pin Güç Çıkışı, 6 Pin PCI-Express VGA, 6+2 Pin PCI-Express VGA, Sata, IDE Hdd/Dvd, Floppy olarak verilmiş
İYİ ßİR KASA SECMEMİ$SİN.. PSU VE KASAYI AYRI AL.
Yazdıgın ekran kartı için yeterli bir kasa ve psu dış görünümünü beğendiysen alabilirsin.
evet arkadaşlar çıkmıyormuş bana 600 wattlık kaliteli psu lu bir kasa önerebilirmisiniz? görüntü önemli değil önemli olan içindeki powerın kalitesi ve gerçek 600 watt oluşu..
bu biraz bahalı.. gerçek 600 wattlık olsun yeterli.. mümkünse 250 tl maksimum.
Sistemin Ne Hangi Sisteme ? Arıyorsun ? @Turk66 ?
bu kasada cougar psu var ancak soğutması yeterli mi bilen var mı? bildiğim kadarıyla 2 fan takılıyor önde ve arkada olmak üzere yeterli olur mu bunlar?
arkadaşlar parcaları yavas yavas alıyorum işlemci ve hdd yi aldım inşallah önümüzdeki haftalarda anakart ve diğer parcaları toplayacağım getittireceğim.. bu kasayı alırsam içindeki power yeter li olur mu? kalite, uzun ömür ve verimlilik açısından? bu bana yeter mi? arkadaş %60 verimli demiş. power ın gerçek watt ı kaç bundaki? bilgi verirseniz sevinirim.