arkadaşlar elimde wingrs 201 kasa var ve psu bağlantılarında 2 tane anlıyamadığım kablo var.. anakart, işlemci , sabitdisk vs kasaya monte edilmiş durumda... kasada hemen arka tarafta bir fan bulunmakta ve bu fanın bağlantısını nereye yapıcam ? ekrankartının hemen yanında bi fan var... psunun altında yani.. bu kasayı kullanan varsa bana biraz yardımcı olabilir mi bu konuda? kullanım klavuzunda pek bir bilgi yok bu konuyla ilgili ..çok basit değinmiş...
thermaltake wingRS 201 500W PSU hakkında?
normal şartlarda o kasadaki fanların ucu eger küçükse kablo ucunu ana kart uzerinde bulunan yerlerine eger yoksa ve kablo ucu buyukse psu uzerindeki kablolardan birisine takman gerekiyor psu uzerindeki anlayamadıın kablolar da 6 pinlik ekran kartları için gereken kablo olabilir bilginize
çok teşekkür ederim...fan iki taraflı molex bir bağlantı ile geldi.fana siyah bir kablo ile entegre yani.bir ucunu psuya bağladım...peki diğer ucunu ne yapıcam onu anlamadım :) onu da bağlamam gerekiyor mu ? kusura bakmayın belki soru biraz acayip olabilir ama inanın ki yakında yardım edicek biri yok :) ve de kasanın her şeyi hazır..sadece başım birkaç kablo ile dertte...
PSU nun üzerinde yazı yazan kısmının fotoğrafını çekip yükler misin? Sorununla alakalı değil muhtemelen çözmüşsündür zaten. Sadece bir rica o kasanın psu ile ilgili bir şeye bakmak istiyorum.
sorun cevap verebilirim ürünler hakkında bilgim var
hiçbir psu tam anlamıyla gerçek gucunu vermez %5 de olsa bir sapma meydana gelir thermaltake kendi psularını kullanmaktadır
iyi bayramlar