Ticaret sitesi yapmak istiyorum bildiğiniz bir kaynak var mı?
Ticaret sitesi
Googlede araştırma yapabilirsin "Satış sitesi yapımı" Yazıp arayarak. İng biliyorsan, "Sales Website design" gibi. Ancak Database bilginiz olması gerekli. Site tasarımı ve işletimi Satış sitelerinde zordur ve bir sürü alınması gereken güvenlik önlemleri vardır.
Kısaca Kodlama ve database bilginiz iyi olması gerekli. Tek başınıza da İşletmek zordur :) Bunlar olmadan hem güvenilirliğiniz olmaz hemde tanıtım işini tam yerine getiremezsiniz.
Referanslarımız ve site tasarımı ile ilgili bize buradan ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Norm Hosting
Önerebileceğiniz hosting şirketi veya e-ticaret sitesi yapan bir firma var mı?Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Önerebileceğiniz hosting şirketi veya e-ticaret sitesi yapan bir firma var mı?Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.http://www.isimtescil.net/hostin ... icaret-hosting.aspx
Bunlar bilindik şirketlerdir diğer firmalar için Host+Domain yazarsan googleye veya şikayet var sitesine bakarsan bulursun diğer şirketleri de.
________
Normhosting sizde şikayet var'a kaydınızı bırakırsanız iyi olur. Kullanıcılarınızdan çekinmiyor ve desteğinize güveniyorsanız.
Proticaret adında bir e-ticaret sitesi buldum yardımcı oldular , yorumlarınız için teşekkür ederim :)http://www.isimtescil.net/hostin ... icaret-hosting.aspx
Bunlar bilindik şirketlerdir diğer firmalar için Host+Domain yazarsan googleye veya şikayet var sitesine bakarsan bulursun diğer şirketleri de.
________
Normhosting sizde şikayet var'a kaydınızı bırakırsanız iyi olur. Kullanıcılarınızdan çekinmiyor ve desteğinize güveniyorsanız.
Proticaret adında bir e-ticaret sitesi buldum yardımcı oldular , yorumlarınız için teşekkür ederim :)Rica ederiz :) Sitedeki reklama güvenip direk onu seçmemişsindir umarım. Pek bilindik değildir ancak takip ve desteğini eksiksiz verirlerse iyi sözleşmenizi iyi okuyun. Hayırlı olsun.
Normhosting sizde şikayet var'a kaydınızı bırakırsanız iyi olur. Kullanıcılarınızdan çekinmiyor ve desteğinize güveniyorsanız.Selamlar biz hiç-bir hizmetimimizden veya kullanıcımızdan çekinmiyoruz. Desteğimize de ayrıyeten güveniyoruz. Dediğiniz sitenin kurumsal üyeliğine başvurumuzu yaptık onlardan haber bekliyoruz.Saygılarımızla,
Selamlar biz hiç-bir hizmetimizden veya kullanıcımızdan çekinmiyoruz. Desteğimize de ayrıyeten güveniyoruz. Dediğiniz sitenin kurumsal üyeliğine başvurumuzu yaptık onlardan haber bekliyoruz.Hayırlı olsun, bazı yerler Şikayet alıp cevap vermekten-Bazı yerler de Kaydını yaptırmakdan korktukları için Teşvik amaçlı düşündüm ve söyledim.Saygılarımızla,
Genel olarak Yaygınlaşan bir şikayet alıp cevap verme sitesi haline geldiği için Orada Bütün şirketleride görmek isteriz ve Çoğu kullanıcıda bu sayede desteğinizi ve hizmetiniz iyi ise tercihi sizin yönde olmasını sağlıyacaktır. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.